PRETUKLI GA ZATVORENICI: Osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović prebačen na tajnu lokaciju (INFO)

ubistvo

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Kamiondžija iz Rumunije Kataloin Dorinel Čolpan, koji se sumnjiči za smrt više devojaka širom Evrope, među kojima i Jelene Marjanović u Borči, posle napada drugih zatvorenika iz bezbednosnih razloga premešten je iz zatvora u Frajburgu na novu, tajnu lokaciju!

Katalina su 7. juna u zatvoru pretukli zatvorenici među kojima je bilo Nemaca, Rumuna, ali i Srba.

NA LETOVANJE U CRNU GORU SA PASOŠEM ILI LIČNOM KARTOM: Evo šta je potrebno odraslima, a šta deci za prelazak granice (INFO)

– Zatvorenik je pronađen rano ujutro u lokvi krvi. Osim izbijenih zuba, imao je i polomljena rebra, bio je u teškom stanju. Jedino što je uspeo da promuca jeste: “Spasite me, ovde će me ubiti!”. Posle toga prebačen je na lečenje u drugu ustanovu zatvorenog tipa – rekao je nemačkim medijima portparol policije.

[adsenseyu4]

Mediji prenose da je Katalin kasnije ispričao da su zatvorenici pretili da će ga ubiti iz osvete za devojke koje je zverski ubijao.

– Zato je prebačen u drugu lokaciju koja se krije od javnosti. Zna se samo da je smešten u samicu i radi bezbednosti trenutno nije u kontaktu sa drugim zatvorenicima – prenosi nemačka štampa.

https://www.dnevne.rs/zanimljivosti/roditelji-misle-da-su-stara-srpska-muslimanska-imena-koja-deca-u-srbiji-masovno-dobijaju

Što se priča o monstrumu kamiondžiji više nastavlja, postaje sve strašnija. Postoji mogućnost da će istragu o nedelima Katalina Čolpana preuzeti Evropol. Naime, policija raspolaže dokazima koji vezuju uhapšenog za najmanje dva ubistva, jedno u Nemačkoj, drugo u Austriji. Istraga se vodi u nekoliko drugih evropskih zemalja – Rumuniji, gde ga vezuju za nestanak i ubistvo jedne žene iz 2004. godine i u Srbiji gde se vezuje za smrt Jelene Marjanović. Zbog prirode njegovog posla, policije iz drugih evropskih zemalja proveravaju da li je Katalin ubijao i kod njih.

Vozio po celoj Evropi

Monstrum je radio u kompaniji “Depke logistik”, čiji je vlasnik Holger Depke. Ovaj poslodavac za medije kaže da je još u šoku.

ZAUSTAVILI NIJAGARINE VODOPADE POSLE 12 VEKOVA: Očekivali leševe, a evo šta su pronašli (FOTO) (VIDEO)

– Zaposlio sam ga u oktobru 2015. godine. On je često vozio po Francuskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Austriji… Na vestima sam sam saznao da je ubica možda kamiondžija. Iako foto-robort nije lilčio na nekog od mojih zaposlenih, predložio sam policiji da uzme DNK svih mojih zaposlenih. Policija je to odradila, a kasnije došla do Katalina. Još sam u šoku – rekao je Depke.

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.rs/izvor:Srpski telegraf)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]