PRETNJE ARKANOVOJ PORODICI: “Ceco, pripazi na Veljka, obezbeđenje neće moći da ga sačuva” (FOTO)

Ceca

Foto: Foto: Instagram/vraz96, Telegraf

Opasne namere Predrag Ranković iz Kruševca u statusu na Fejsbuku izvređao poznatu pevačicu i poručio joj da neće moći da sačuva sina kad sledeći put bude otišao na Kopaonik

Predrag Ranković iz Kruševca, sestrić nekadašnjeg fudbalera Dragiše Binića, uputio je Svetlani Ceci Ražnatović i njenom sinu Veljku, koji su sa Binićem kumovi, ozbiljne pretnje.

Ranković je preteću poruku pevačici objavio na društvenoj mreži Fejsbuk, a kako saznajemo, ova pretnja je prijavljena policiji.

U jezivom statusu koji je objavio, uz fotografiju na kojoj je Ceca sa sinom Veljkom na pomenu, pored groba Željka Ražnatovića Arkana, Ranković aludira na novo „paljenje sveća“.

Foto: Printscreen/Fejsbuk

– Povedi računa! Veljko neće moći da računa na obezbeđenje sledeći put kad krene na Kopaonik, neće moći da ga sačuva – navodi se, između ostalog, u komentaru koji je Predrag Ranković ostavio uz sliku.

Ranković je pevačicu optužio i da je „prodala“ kuma Dragišu Binića. U statusu je pomenuo transfer fudbalera Milana Obradovića iz Obilića u moskovsku Lokomotivu, zbog kog je protiv njegovog rođaka postupak u toku. Inače, na suđenju Biniću Ceca bi trebalo da bude saslušana kao svedok jer je u to vreme bila vlasnica fudbalskog kluba.

DANILO IKODINOVIĆ OGORČEN: Cvetkoviću, Hrvati mogu da nam budu drugari, ali nisu braća

Osim što joj poručuje da se „nikada ne pojavi na suđenju“, Ranković Cecu naziva pogrdnim imenima i čak je optužuje da je kumu Biniću ostala dužna novac, kao i da je naručila njegovu likvidaciju 2004. Podsetimo, za tadašnji pokušaj ubistva bivšeg fudbalera osuđen je Božidar Jović.

Povodom optužbi i teških reči koje je izrekao njegov rođak, Kurir je juče kontaktirao s Dragišom Binićem, koji je bio šokiran i ogradio se od ovakvih optužbi i pretnji.

– Jeste moj rođak, on mi je sestrić, ali to što je napisao su gluposti, nema nikakve veze sa istinom. Čuo sam se sa Cecom, mi smo kumovi i u odličnim smo odnosima. Ne postoji nikakav problem između nas – rekao je kratko Binić.
Svetlana Ceca Ražnatović juče nije odgovarala na pozive Kurira.

DAJANA JAKŠIĆ O BRAKU I BIVŠEM SUPRUGU: Najveća greška u životu

POLICIJA POSTUPA PO PRIJAVAMA

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je juče da svi kojima stižu pretnje preko društvenih mreža to treba da prijave policiji i tužilaštvu, koji reaguju na svaku prijavu.
– Apsolutno se reaguje na svaku pretnju koja se prijavi MUP i Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal. Utvrđuje se identitet lica iza nekog profila na društvenim mrežama i protiv njega se podnosi prijava – rekao je Stefanović. On je dodao da se često dešava da isti ljudi prete svima koji su na vlasti, a da se za njih utvrdi da nisu psihofizički odgovorni za svoje ponašanje.

HAOS U OBRENOVCU: U masovnoj tuči migranata sevali noževi, povređene tri osobe (INFO)

– Efikasnost istrage zavisi od toga da li Fejsbuk i Tviter žele da sarađuju sa nama – kaže Stefanović.

(Dnevne.rs/Izvor: Jelena Spasić,Kurir.rs)