Preminuli dečak Dejan (3) pored deke, glumačkog barda, Bore Todorovića

dete

Foto: Printscreen/youtube/Kurir.rs

Tragično preminuli dečak Dejan (3), sin glumca Srđana Žike Todorovića i njegove supruge Ane koji je juče u toku sna iznenada napustio ovaj svet, biće sahranjen pored dede, takođe glumačkog barda, Bore Todorovića.

Kako saznajemo, mali Dejan biće kremiran u subotu, 23. decembra u 16 sati na beogradskom Novom groblju.

– Mi smo agnostici i naš sin će biti kremiran – objasnila je neutešna majka dečaka. Ona je dodala i to da je obdukcija pokazala da je Dejan preminuo na potpuno misteriozan način: nije bilo trovanja, nije mu stalo srce, nije bilo bolesti, ni od čega nije umro.

[adsenseyu5]

I doktorima je enigma zašto mu se desila iznenadna smrt, naglašava slomljena Ana Todorović.

– Bebe zaspe, pa se uguše, ali on ima tri i po godine i reaguje ako ne može da diše, pomeri se… – zaključuje kroz suze.

Inače, ovo je treća smrt koja je u poslednjih nekoliko godina pogodila porodicu Todorović. Prvo je pre tri godine Žika ostao bez oca Bore Todorovića, koji je takođe preminuo iznenada, a prošle godine u avgustu preminula je i glumčeva tetka, velika dramska umetnica Mira Stupica.

PRIČA O LEKARU IZ BEOGRADA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: promenio život čoveku od koga su svi odustali, jednim telefonskim pozivom

Trogodišnjak je preminuo u snu od sindroma “iznenadne smrti”, kada se posle kontrolnog pregleda od lekara vratio u dom, gde je položen u krevet. Dva sata nakon toga pronađen je modrih usana, utonuo u postelju iz koje nije ustao.

LJUBAV NA PRVI POGLED: Životna priča Žike i Ane Todorović

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]