PREMIJERKA PONIZILA SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Ana Brnabić žestoko odbrusila glumcu

Ana brnabić

Foto: Fonet, Beta

Glumac Sergej Trifunović je na svom Tviter nalogu izvređao predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković javno je nazvavši “fuksom”.

Predesednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja već mesecima je izložena torturi na društvenim mrežama, kada su joj u više navrata pretili predstavnici i članovi Đilasovog saveza, ali i druge opozicione pristalice, rešila je da stane na put ovako bahatom ponašanju i stane u odbranu Maje Gojković, ali i svih ostalih žena u Srbiji.

– Jedini odgovor na to kada nas nazovu “fuksama”, pozivaju na silovanje i vešanje, jedini odgovor na besomučna i neumorna vređanja i pretnje je da radimo više – otvorimo još radnih mesta, formiramo Fond za nauku, otvorimo neki muzej i renoviramo pozorište.

SRBIJA ODUZIMA BELI DVOR KARAĐORĐEVIĆIMA?! Da li je ovo velika srpska sramota?

-Samo hrabro i uporno napred – napisala je Brnabić na svom Tviteru.


Šta vi mislite o ovome?

(Dnevne.rs/izvor: Espreso.rs)

3 Comments on "PREMIJERKA PONIZILA SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Ana Brnabić žestoko odbrusila glumcu"

  1. Ili da npr. skupštinsku većinu pretvoriš u jednoglasno stado koje reaguje na zvonce, da pregovaraš sa teroristima o predaji KiM odnosno razmeni srpske teritorije za srpsku teritoriju, ili da daš milione evra za novogodišnju rasvetu dok se grad raspada, ili da protiv bilo kakve logike otmeš niški aerodrom i počneš da ga uništavaš (kao što uništavaš sve čega se dohvatiš od Agencije za kontrolu letenja do GPS) ili da pokloniš RTB Bor i PKB ili otmaš zemljište sa sve pet velelepnih zgrada i pokloniš ga sumnjivim investirtorima za gradnju rugla, ili da Beograd pretvoriš u jedniu prestonicu bez normalne železničke stanice, ili da zavučeš ruku u džep penzionerima i zaposlenima, ili da… More SIKTER BAGRO. Vi niste bre ni fukse, vi ste klasična BAGRA!!!

  2. Naziv “Fuksa” nije nasledjen, nego zasluzen radom i delom te iste debele, preletacke SNS kurvetine i veleizdajnice Srbije. Ona je taj naziv zasluzila svojim korumpiranim i neprijateljskim delovnjem prema svim zenama (i narodu) Srbije. Ona je zlotvor kojeg se Srbija mora sto pre otresti zajedno sa pederom Brnabickom i lezbejkom Vucicem i njegovim SNS lizacima. Pas im mater fasisticku veleizdajnicku.

  3. Strasno lezbaca ima sta da kaze, ajde molim te koliko si bratu omogucila da napuni dzepove, kako te bre droljo lezbejska nije sramota

Comments are closed.