PREMA NJEMU JE SNIMLJENA SERIJA DOKTOR HAUS! Bivši BAJAGIN BUBNJAR danas leči pola Holivuda, A POSLE 40 GODINA SE VRATIO U SRBIJU!

doktor

Foto: Printscreen Prva TV

Doktor Tomas je svetski priznati dijagnostičar, naučnik i profesor, jedan od pionira primene kvantne fizike u medicine I jedan od pionira doktora klovnova. Bolest može da konstatuje na vašem licu. On je lekar koji nikada nije koristio lekove.

Doktor Tomas Pečner, bivši bubnjar Bajage i instruktora, danas leči pola Holivuda a bio je inspiracija za televizijsku seriju i lik doktora Hausa.

O odrastanju u Beogradu u svom životnom putu govorio je za Exploziv.

Pečner je studirao i doktorirao medicinu u Beogradu, on je Nemac rođen u Beogradu, zvao se Goran i Tomas i postao je inspiracija za čuvenu američku seriju Dr Haus.

“Ja sam srećan i ponosan što sam ovde srećan i odrastao, više volim burek sa jogurtom nego bilo koje nemačko jelo”, kaže za Exploziv Tomas Pečner.

FOTO: PRINTSCREEN PRVA TV

U najnezgodnije vreme na ovim prostorima nosio je nemačko ime i učio je o zlodelima nemačkog okupatora za vreme Drugog svetskog rata.

POSLEDNJI DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE KOD PANČEVA: “Punila je pištolj na vodu, a mi se zapričali…” (FOTO)

“Jednom sam pitao oca zašto su svi na ić a ja na er, a on je rekao to je zato što smo mi Nemci, rekao sam da ne želim da budem Nemac, jer kad god smo se igrali kuće Partizana i Nemaca niko nije hteo da bude Nemac.

Detinjstvo ga vezuje za Radničku ulicu i Šećeranu, gde mu je otac radio kao ratni vojni zarobljenik, sve dok mašine nisu počele da proizvode šećer.

Posle karijere umetnika i preduzetnika, upisao je medicinu samo da bi razumeo uzrok karcinoma koji muje konstatovan.

U Srbiju se vratio posle gotovo 40 godina, na mesto gde je proveo dane svoje mladosti.

“Arhitektonska škola je bilo nešto veoma važno i specijalno u mom životu, ne samo zbog školovanja već zbog čitavog “paketa” tih nastavnika, profesora, majka Dane, razredne koja je predavala srpki”, priseća se Pečner.

FOTO: PRINTSCREEN PRVA TV

Tomas Pečner je danas svetski priznati profesor, naučnik, dijagnostičar, začetnik kvantne grane u medicini i jedan od pionira doktora klovnova, čovek koji stalno ide u krizna područja i koji bolest može da konstatuje na vašem licu. U svojoj tridesetogodišnjoj praksi nikada nije koristio lekove.

Otvorio dušu: “Sve sam radio, sve sam pokušavao… Novaka nikada nisam mogao da pobedim”

“Danas deci kad imaju temepretauru stavljaju čepić u guzi, niko se više ne seća obloga o sirćeta. Postavlja se pitanje ko je zdrav čovek, onaj kome je dobar rendgenski snimak, a on je recimo masovni ubica, treba postaviti kosmičku dijagnozu, odnosno gledati i duhovnu i mentalnu stranu pacijenta.

Jednom godišnje dolazi u Srbiju i nesebično želi da svoje znanje podeli sa onima koji na ovaj način žele da dodku do izlečenja.

           

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Ekslpoziv)