PREDSKAZANJE NA NEBU IZNAD RTNJA: Neverovatan fenomen iznad najmističnije srpske planine!

planina

Foto: Printscreen/Youtube/Svet tajni

Na društvenim mrežama u Srbiji danas se deli fotografija ovog fenomena koji se ukazao na nebu iznad “rtanjske piramide” odnosno Rtnja, najmističnije planine u Srbiji za koju mnogi veruju da u sebi krije pravu piramidu, stariju od egipatskih.

Mnogi planini Rtanj pridaju mistična svojstva verujući da će oni koji se tu zateknu u trenutku smaka sveta biti jedini koji će preživeti Armagedon?!

Drugi su uvereni da je Rtanj NLO baza koja se na magičan način otvara da u nju slete letelice koje nisu sa ovog sveta uz tvrdnju da su noćima viđali neobična svetla iznad vrha ove planine koja se ne mogu pripisati ovozemaljskim stvarima.

planina

Foto: Printscreen/youtube

Rtanj je jedna od najlepših planina Srbije na kojoj rastu mnoge lekovite biljke pa je zbog lepote i čistog vazduha česta destinacija domaćih ali i stranih turista od kojih su mnogi rešili i da zauvek ostanu na njoj i tako se nastane u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ:  DA LI ZNATE KOLIKO KOŠTA RAZVOD? Sve je više parova odustaje od zvaničnog razvoda iz JEDNOG RAZLOGA (INFO)

Danas se na nebu iznad Rtnja ukazao sunčev halo ili oreol koji nije ništa drugo do optički fenomen koji je jedan od najtačnijih predznaka pogoršanja vremena i dolaska jakih kiša koje provereno stižu u narednih 24 sata.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Fejsbuk)