PRAVA DRAMA MILOJKA (74) I MILIJANE (21): “Oca sam PRIJAVILA POLICIJI, DOBIO JE ZABRANU PRILASKA!”, a OTKRIVAMO i zbog čega (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Ljubav Milojka Božića (74) i Milijane Bogdanović (21) zaprepastila je celu Srbiju, a nakon priča ove devojke da je roditelji podržavaju i da sa vremešnim partnerom razmatra ponudu da uđe u rijaliti, usledila je drama

Kako saznajemo od izvora iz policije, Milijani je zbog javnog eksponiranja romanse i pritiska javnosti zapretio otac, a ona ga je prijavila nadležnim organima u Užicu.

– Milijana Bogdanović je pozvala nadležne organe da prijavi da je otac uznemirava. Kako je navela, on ju je pozvao telefonom i pretio joj, a ona se odmah nakon toga obratila policiji.

U tom trenutku ona je bila kod Milojka Božića u selu Pilatovići, sada živi kod njega, tu se preselila.Njenom ocu je izrečena privremena mera zabrane prilaska od 30 dana, što znači da neće smeti ni da je kontaktira više – otkriva naš izvor i dodaje da je problem u porodici Bogdanović nastao kada je mlada Milijana javno pričala o svojoj vezi:

– Ogromna drama je nastala kada je priča o ljubavi Milijane i Milojka dospela do medija, njen otac to uopšte ne podržava, a ni majka, pojede ih sramota zbog komentara ljudi. Prvo su podržali ljubav i nisu se suprotstavili, ali kada je njen otac čuo da postoji šansa da uđe i u rijaliti, zaprepastio se.  Međutim, kako deluje, njihovu naslednicu to uopšte ne dotiče – zaključio je naš izvor.

NOVI ZAKON ZA VOZAČE OD 3. APRILA: Ako imate ova vozila, moraćete da ih registrujete svakih šest meseci (INFO)

Povodom ovih navoda stupili smo u kontakt sa Milijanom koja je potvrdila da je prijavila oca.

miljana

Foto: Privatna arhiva

– Istina je da sam ga prijavila policiji, ja samo neću da mi prilazi. Do pre nekoliko dana mom ocu nije smetala ta veza, sada je promenio mišljenje. Pobesneo je, pozvao me telefonom i rekao mi da mu prilaze ljudi na ulici da ga pitaju da li je to istina i šta se dešava…

Ja sam trenutno u Beogradu, ne znam šta se sada dešava. Milojko je pored mene, upućen je u sve što je bilo sa mojim ocem. Šta god da se desi neće poremetiti našu ljubav niti uticati na nas, oca sam prijavila policiji, ali naša veza se nije poremetila – kaže Milijana Bogdanović

(Dnevne.rs /Izvor:  Aleksandra Ivanović, Blic)