Poznatu glumicu su roditelji pronašli na PODU KUPATILA, a njen turbulentni život obeležile su veze sa poznatim srpskim reperom i prelepim sportistom (FOTO)

milica

FOTO: PROMO

Mnogi je se sećaju iz muzičkog takmičenja “Operacija trijumf”, a Milicu Majstorović poslednjih godina nismo imali prilike da vidimo često u javnosti, dok se o njenom burnom životu i te kako pisalo i pričalo.

Skrenula je pažnju na sebe učešćem u nekadašnjem šou programu, a iako nije došla do finala, bila je i te kako prisutna na sceni.

U jednom trenutku se povukla sa scene pa poručila…  Odrasla sam, nisam više ono dete koje je ušlo u “Operaciju Trijumf”, koje nije znalo gde je došlo i šta ga je snašlo. U međuvremenu sam 2013. upisala Akademiju umetnosti i diplomirala glumu – rekla je ona u jednom od intervjua za “Gloriju”

Šira javnost je za nju čula kad je navodno pokušala samoubistvo predoziranjem lekovima, što je ona javno negirala. Navela je da je samo previše popila, te da su je roditelji našli na podu u kupatilu i odvezli u bolnicu Mediji su tada prenosili i njenu oproštajnu poruku sa društvenih mreža koja glasi:

– Odoh, a gde? Ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti. Laku noć svirači, laku noć svima, do nekog drugog viđenja – napisala je tada.

NI SRBI NI ALBANCI NEMAJU VIŠE DECE ZA RATOVANJE! Predsednik Matice Albanaca Srbije od svog naroda traži da se ukinu NERAZUMNE TAKSE

Pisalo se i da joj je kosa opadala zbog prevelikog stresa koji svakodnevno podnosi, a ona je u jednoj emisiji je izjavila da su je “mediji pojeli” i da im je “pružila previše zadovoljstva”.

Bacila se u glumačke vode i imala je malu, ali zapaženu ulogu u seriji “Nemanjići – rađanje kraljevine“.

Inače, ona je istakla da želi isključivo da se bavi glumom i tome se i posvetila. Milica se pre nekoliko godina pojavila i u serijama “Žene sa Dedinja” i “Folk”.

(Dnevne.rs /Izvor:  A. I., M. R, Blic)