POZNATI GLUMAC I KOMIČAR BIĆE GLAVNI AKTER: Brutalna scena 2. sezone serije “Ubice mog oca”, koja će ŠOKIRATI gledaoce!

serija

Foto: Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje

Početkom jeseni počinje sa emitovanjem druga sezona serije “Ubice mog oca”, u kojoj će igrati i Andrija Milošević. Ono što će biti šokantno jeste da će za potrebe ovog ostvarenja popularnog glumca i komičara, koji će igrati advokata, u jednoj od scena navodno brutalno silovati mafijaši

– Scenaristi su navikli gledaoce da ih šokiraju brutalnim scenama, a jednu takvu imaće Andrija. Milošević će se baviti mutnim radnjama i pokušaće da prevari neke kriminalce. A oni mu neće ostati dužni i osvetiće mu se.

[adsenseyu5]

-Napašće ga, maltretiraće ga, tući će ga i na kraju silovati. On će se braniti i moliti ih za milost, ali uzalud. Nakon toga boriće se sa depresijom, ne želeći nikome da otkrije kakvu torturu je preživeo – rekao je izvor koji radi na ovoj seriji.

Andrija Milošević je potvrdio ova saznanja.

BRUTALNO PREBIJANJE NA PLAŽI U HERCEG NOVOM: Četvorica nasrnula na jednog (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

– Šta da kažem? Prihvatio sam ponudu, čuo sam za neku takvu scenu, ali ne znam još ništa konkretno. Nije mi samo jasno kako će me silovati, hoće li mi gurnuti metlu u du*e (smeh) – rekao je sa osmehom glumac koji nema izbora, pošto je ulogu već prihvatio.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Kurir stars)

[adsenseyu2]