POZIVA NA UBISTVO PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA: Jezive pretnje devojke Zorana Marjanovića!

Marjanović

Foto: privatna arhiva

Zorica Mitrović koja je u znak podrške Zoranu Marjanoviću i njegovoj porodici pokrenula grupu na društvenoj mreži Fejsbuk, rešila je da se obračuna sa novinarima i svima koji tvrde da je Zoran ubio svoju suprugu, ali na svoj način.

Naime, iako ju je branilac Zorana Marjanovića, advokat Veljko Delibašić, zamolio da se drži po strani i ne daje nikakve izjave u javnosti povodom Zoranovog hapšenja putem društvenih mreža uputila novinarima “krvave” pretnje.

[adsenseyu1]

– Treba Vam prirediti 7. januar, kao Šarli Ebdo-u, pa ćete poštovati zakon koji vam itekako nalaže suprotno od ovoga što činite.

NOVINARI IZ ENGLESKE U TRANSU: Bio sam na 4 kontinenta, na stadionu Acteka, ali ovo na Marakani… (FOTO)

-Dok se neko lud ne nađe, pa vam poželi dobar dan sa kalašnjikovom, vi nećete stati. Pravda i pdorška Zokiju i njegovoj nedužnoj porodici – napisala je Zorica na Fejsbuku.

pretnje

Foto: Fejsbuk/Zorica Zoka

Ostaje da se vidi da li će Tužilaštvo pokrenuti istragu.

[adsenseyu5]

Podsetimo, Šarli Ebdo je francuski satirični magazin u kome je, zbog sporne karikature proroka Muhameda, izvršen masakr, januara 2015. godine.

ISKAZ SESTRE PEVAČICE NA SASLUŠANJU: Zoranov sin je spavao sa njima u sobi, pričala je da više ne MOŽE DA IZDRŽI

VIŠE NIJE MOGLA DA IZDŽI: Nada Topčagić priča o poslednjim danima Jelene Marjanović, otkriva tajne Goce Tržan, Zorice Marković i Jelene Karleuše (INFO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)

[adsenseyu2]