POZADINA PRIČE: Slavko Beleslin divljao na parkingu, posle ove rečenice je potpuno pobesneo!

voditelj

Foto: printscreen/youtube

Voditelj Slavko Beleslin izazvao je incident na parkingu Beton hale kada je rukom razlupao kućicu u kojoj radi čovek sa parking servisa, a tu se nije zaustavio, već je nastavio da divlja na parkingu.

Kako prenose beogradski mediji, izvor iz auto servisa blizu parkinga na kom je sinoć Slavko izazvao incident kaze da poznaje čoveka kojeg je voditelj povredio, međutim, nije hteo da nam otkrije njegov identitet. Isti izvor nam otkriva da je Slavko već pozvao radnika kontakt servisa i izvinjavao mu se tvrdeći da mu je žao sto je slomio staklo i što je reagovao na neprimeren način.

– Svi smo u šoku kako je Slavko Beleslin mogao da postupi tako. On važi za vrlo odmerenog i kulturnog čoveka. Radnik parking servisa je samo radio svoj posao i izdao je Slavku račun. Znam čoveka divan je. Čuo sam da je bilo ovako: Slavku se nije svideo iznos otkucanog računa i bunio se da parking ne bi trebalo toliko da košta govoreći da su lopovi i slično.

-Reč po reč i on se razbesneo i lupio je šakom o staklo. Jedan od radnika parking servisa morao je da traži da policija reaguje i smiri voditelja – tvrdi izvor.

Beleslin proveden je u policiju tokom noći pošto je napravio incident na blagajni “Parking servisa” kod Beton hale jer nije imao novac da plati račun.

Uoči incidenta Beleslina je posetio jedan splav na Zemunskom keju, gde je bila u toku promocija albuma jedne pevačice. Nakon što ga obezbeđenje nije pustilo na splav, razvukao osmeh i priznao da je slučajno svratio na koju čašicu alkohola.

MUŽ I 3 SINA MI 20 GODINA NIKADA NIŠTA NISU KUPILI ZA 8. MART: Onda sam na stolu zatekla KUTIJU i TEK TAD MI JE PAO MRAK NA OČI!

“Prolazio sam Karađorđevom, ovde je bilo svetlo i služe alkohol. Zato sam došao”, izjavio je voditelj, a na pitanje kada je najbolji trenutak za ispijanje alkohola rekao je sledeće: “Dan nakon što sud utvrđuje vaša prava u razvodu. Eto, to je to”.

voditelj

Foto: Kurir.rs

Nekoliko sati posle Beleslin potpuno izgubio kontrolu nad sobom kada su mu radnici “Parking servisa” rekli da ga neće pustiti da izađe ukoliko ne plati račun za parkiranje. Razbijajući parking-kućicu voditelj je povredni ruku, a o incidentu je samo rekao da je to sve bio “besmislen nesporazum” i nije želeo više da kometariše.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Blic.rs)