POTVRĐEN DATUM: Evo kada će biti održan EXIT

muzika

Foto: Promo

Nakon što se epidemija završila u većini balkanskih zemalja, predsednica vlade Srbije Ana Brnabić po preporuci Kriznog štaba zamolila je EXIT Festival da se ne otkaže, već pomakne na kasniji letnji termin.

“Ova vest postala je jedna od vodećih protekle nedelje u svetskoj muzičkoj industriji i donela tako potrebnu nadu za povratak manifestacija i vraćanja ukupnog života u normalu.

Nakon dodatnih konsultacija, i zvanično su određeni novi datumi za obeležavanje 20 godina jednog od vodećih festivala sveta i EXIT će se i definitivno održati od 13. do 16. avgusta ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi”, navode organizatori za b92.net.

EXIT tim najavljuje i da će se ovogodišnje izdanje organizovati u bliskoj saradnji sa nacionalanim kriznim štabom Republike Srbije, a kao jedna od mera biće i smanjenje kapaciteta festivala na pola od uobičajnih 55.000 posetilaca po danu.

OMILJENI DEČJI PULMOLOG NA UDARU: Nestoroviću hoće da oduzmu licencu, evo zašto su ga UZELI NA ZUB

Biće zatvoreni i pojedini rovovi u kojima je inače smešteno preko 40 bina i zona, ali će najimpresivnija i najveća mesta na Petrovaradinskoj tvrđavi koja čine EXIT legendarnim u svetskim okvirima, kao što su centralni Main Stage, kolosalna Dance Arena i kultna No Sleep bina, ali i još neke manje zone, ovog leta zajedno činiti svetsku prestonicu muzike.

 

(Dnevne.rs/b92)