POTRESNA ISPOVEST: VODITELJKA RTS POČELA JE BAJKOVIT ŽIVOT SA SUPRUGOM, A SVE SE ZAVRŠILO BRUTALNIM ZLOSTAVLJANJEM! (FOTO)

irina

Foto: instagram

Irina Ivić, dama koja nas je osvojila u Kulturnom dnevniku, danas je srećna i zaljubljena žena, ali na strahovito iskustvo nije zaboravila.

Naprotiv, podelila ga je javno kako bi svim ženama koje su se našle u istoj situaciji otvorila oči i stavila do znanja da se do sreće uvek može naći put.

– Početak svake ljubavne priče sličan je onima u romanima sa srećnim krajem. Romanse u kojima počinje nasilje nisu izuzetak i prvi signali koje žrtve ne znaju da prepoznaju, uvek se pojavljuju u fazi početne zaljubljenosti. Za mnoge je već kasno da odu. Život u šarenom balonu je adekvatan opis za stanje prvih mesec ili dva dana u kojima se razvija crv psihoze.

Sve se dešava brzo i idilično. Tako smo u početku i nas dvoje bili nerazdvojni. Nije bilo važno da li zajedno idemo na neku proslavu ili me samo prati do posla. Svo svoje slobodno vreme želeo je da provodi sa mnom i uđe u moj svet.

Dani su ispunjeni upoznavanjem sa porodicom, prijateljima, sitnim poklonima, iznenađenjima i svime onim što jednom normalnom biću govori da je onome drugom stalo da učini sve da biste vi bili srećni i nasmejani. I obrnuto – prisetila se Irina bajkovitog početka, nakon kog su stvari počele da se menjaju.

– Neprimetno u život ulaze ljubomora, posesivnost i kontrolisanje. Nekome ko nosi ružičaste naočare to skretanje sa puta normalnih odnosa ne pokazuje se kao crveni alarm. Svet je već druge boje. Nijanse postaju sive kada počnu prve emotivne ucene.

Čim je upoznao moje navike, okruženje, ljude sa kojima provodim vreme, moj tadašnji momak počeo je da traži da menjam sve što je mislio da ga ugrožava.

Zahtevao je da se ponašam na određeni način da bi on bio zadovoljan. Ili prema njegovim rečima, kako bih pokazala da ga poštujem… – rekla je Irina jednom prilikom u svojoj potresnoj ispovesti.

Nakon što je o teškom životnom periodu govorila javno i istakla da je uz pomoć porodice uspela da se izvuče iz kandži nasilnika, Irina je ponovo pronašla sreću uz svog sadašnjeg supruga Nikolu kome se u julu 2016. godine zaklela na večnu ljubav, a sa kojim je napustila našu zemlju i sreću pronašla u Kanadi.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Muškarac poginuo na mestu u sudaru kamiona i automobila (INFO)

Nakon krunisanja ljubavi, Irina i Nikola upustili su se u zajednički život, a svoju malenu porodicu upotpunili su jednim dečakom koji je na svet došao 22. oktobra 2017. godine. Srećna i ispunjena, Irina ne krije da je pored supruga pronašla sreću i ističe da bi mu u svakom trenutku ponovo rekla da.

(Dnevne.rs /Izvor: pulsonline.rs)