POTRESNA ISPOVEST IVANE PANZALOVIĆ: “Krvave glave molila sam se nad čovek koji je pucao u mene da OSTANE ŽIV”

glumica-hirurg

Foto: privatna arhiva/fejsbuk

Napad se dogodio u njegovom stanu u Dedinju, a Ivana je sa povredama glave prevezena na VMA, gde se i dalje oporavlja. Kako smo već pisali, ugledni plastični hirurg sa VMA Srđan Cvetanović (59) pucao je u verenicu u svom stanu na Dedinju nakon burne svađe, a potom se ubio.

U ekskluzivnoj ispovesti za „Blic“ Ivana je ispričala šta se desilo kobne noći koja ju je umalo koštala života. Kako ističe, njegovom samoubistvu prethodile su serije batina, pretnji skalpelom pod grlo, bacanja stvari po stanu…

[adsenseyu5]

– Pucnjavi je prethodila verbalna rasprava, potpuno banalna, koja se zahuktavala i desilo se šta se desilo. Kako je njemu pao mrak na oči toliko da me prvo tuče, potom izvadi skalpel i prisloni mi ga na vrat… Potom je pretio da će me ubiti, ne znam – priseća se glumica dok leži u šok-sobi na VMA.

Dok su se burno raspravljali i svađali letele su i stvari kroz prozor.

Kako priča, ubrzo nakon pretnji pozvala je policiju.

INTERNET SE USIJAO: Ceca se skockala za svadbu, pa objavila snimak sa ćerkom Anastasijom (VIDEO)

– Pobegla sam u kupatilo da bih opet pozvala policiju. I kada sam izašla, brzinom svetlosti u ruci me se našao pištolj. Pucao je u mene, potom se ubio. Nisam mogla da shvatim šta se desilo, krv mi je lila iz glave, dok sam ridala nad njim i molila ga da ustane. Molila sam Boga da je živ. Ali, meni su tek posle nekoliko sati u bolnici rekli da nije. To je cela priča – kroz suze objašnjava glumica dok joj slike tragičnog događaja prolaze pred očima.

Potresena, jedva uspeva kaže da se samo nada da će jednog dana uspeti sebi da objasni zašto se sve tako desilo.

[adsenseyu1]

– To je čovek koga sam volela. Moje molitve će biti za njega, a ja sam, ponavljam, srećna što sam živa – ističe mlada glumica.

Ivanu čekaju duge nedelje oporavka u bolničkoj sobi nakon operacije hematoma na glavi.

– Svesna sam da ću do kraja života imati sliku jedne završene scene u glavi. A ove prethodne možda i zaboravim. Plašim se kako ću dalje… Veliki je ovo šok i stres za mene. Trenutno me glava jako boli, pre dva dana sam operisana, ali nisam besna, oprostila sam i nadam se da ćemo oboje naći mir u duši, on na onom, a ja na ovom svetu – zaključuje glumica ponavljajući svoju zahvalnost za sreću što je posle svega ostala živa.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 10. do 17. septembra 2017. godine (POSAO ,ZDRAVLJE, LJUBAV)

Šamar je nasilje!

Posle stravičnih scena i torture koju je preživela, Ivana je izričita da opravdanje za nasilje nad ženama iz ma kog razloga ne postoji!

– I šamar je nasilje! Moj slučaj je krvoproliće, ali ni preko šamara ne sme da se pređe. Gde padne jedan, pašće i drugi.

STRAŠNE POSLEDICE: Irma oterala vodu iz okeana, neverovatan prizor osvanuo na Bahamima! (VIDEO)

-Žene ne bi smele to da trpe. Izričito sam protiv nasilja, uvek ću biti na strani žene koja je fizički napadnuta. Iz ma kog razloga opravdanja nema – odlučno poručuje glumica.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: LJubomir Tozev,Blic.rs)

[adsenseyu2]