POTIČE IZ VEOMA IMUĆNE PORODICE: Milena Radulović je preživela pakao u školi strave, a malo ko zna ko je njen OTAC

glumica

Foto: Printscreen/ijstagram

Jednom prilikom je sve zaintrigirala kada se pojavila na premijeri u skupocenoj haljini poznatog brenda

Dvadesetšestogodišnja glumica Milena Radulović u subotu je u javnosti priznala svoju dugo čuvanu tajnu. Milena je otkrila da ju je profesor glume, inače naš uvaženi producent i režiser Miroslav Mika Aleksić silovao u prostorijama njegove škole glume “Stvar srca”, koju je Milena pohađala. Milena je tada imala samo 17 godina, a godinama za ovaj zločin nije mogla da prizna nikome.

Nakon Mileninog priznanja još nekoliko devojaka prijavilo je Aleksića policiji za silovanje kao i seksualno uznemiravanje. Jedna od njih je i mlada glumica Iva Ilinčić, Milenina drugarica. Aleksić je pre dva dana priveden, a juče je i procesuriran tužilaštvu. On je na saslušanju negirao ova nedela i rekao da ne zna zašto su to devojke izjavile, ali mu je ipak određen pritvor.

PROČITAJTE JOŠ

OŠTRE REČI BILJANE SRBLJANOVIĆ: Iz najmračnijih pobuda je spremao decu i čekao da napupe

Inače, Milena je široj javnosti postala poznata ulogama u televizijskim serijama kao sto su “Besa” i ” Državni službenik”, a početkom 2019. godine ona je debitovala u rusko-srpskom filmu ” Balkanska međa” u glavnoj ženskoj ulozi. Poslednjih godina , Radulovićeva snima u Rusiji gde joj često članovi porodice prave društvo.

Ono što je malo poznato jeste da Milena potiče iz ugledne i situirane srpske porodice. O Mileninom privatnom životu se često piše, a javnost intrigira činjenica da potiče iz veoma imućne porodice i da je njen otac veoma uticajan čovek koji na svom računu ima milione.

Naime, kako piše Republika, Milenina porodica poseduje uspešnu kompaniju koja je decenijama ovlašćeni diler za BMW vozila.

glumica

Foto: Printscreen/instagram

Milena je zaintrigirala domaće medije kada se na premijeri “Balkanske međe” pojavila u skupocenoj haljini.  U pitanju je veoma skupa haljina stranog brenda koju mnoge mlade devojke u Srbiji ne mogu da priušte. Ipak, Milena nikada nije potencirala na priči ko joj je otac, već je svoj uspeh krčila sama što dokazuju i dosadašnji rezultati.

Od šestog razreda osnovne škole Milena je bila član dramskog studija Miroslava Mike Aleksića. Pohađala je Četvrtu beogradsku gimnaziju i po završetku je upisala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Diplomirala je 2017. godine s najboljim prosekom (9,46) u klasi Biljane Mašić.

 

(Dnevne.rs/Objektiv.rs)