POTEZ ZA DUBOKI NAKLON: Novak Đoković POKLONIO stan Krajinoviću!

Krainović

Foto: Fonet AP/Rojters

Najbolji srpski teniser Novak Đoković više puta je pokazao koliko je veliki kada se neko nađe u nevolji, a prethodnih dana u francuskim medijima su isplivali detalji koji su Noleta prikazali u najpozitivnijem svetlu.

Da su najbolji srpski teniser Novak Đoković i mladi Filip Krajinović veoma dobri prijatelji potvrđeno je posle plasmana mladog Somborca u finale Mastersa u Parizu.

[adsenseyu5]

Ali ono šta malo ko zna jeste da je Krajinoviću upravo Novak pomogao kada mu je bilo najteže. Između ostalog, kako pišu francuski mediji, Nole je poklonio stan Filipu Krajinoviću!

– Srbija je mala država, a svi njeni teniseri su jako bliski. Pre početka Mastersa u Parizu, bili smo svi na večeri sa Novakom Đokovićem, koji je prolazio kroz Pariz na putu ka Sjedinjenim Američkim Državama. Znate, Novak je oduvek verovao u Filipa.

JOŠ NOVCA ZA PENZIONERE, NAKON POMOĆI OD 5.000 DINARA: Evo kada stiže nova uplata (INFO)

-Plaćao mu je trenera, čak mu je poklonio stan u Beogradu. Oduvek je znao da Filip može da bude veliki igrač. Čak i kad Filip nije verovao u sebe. Kad su ga oborile povrede, Nole je bio uz njega – izjavio je Petar Popović, Filipov trener francuskim medijima.

MOTIV UBISTVA: Bili su najbolji prijatelji, namamio ga je u svoju radnju i oduzeo mu život!? (INFO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Kurir sport)

[adsenseyu2]