POSUMNJALA DA JE MUŽ VARA: Osvetila se svom nevernom mužu na neverovatan način

ljubav
Ženska intuicija moćno sredstvo da se razotkrije sve, pa i preljuba, a ova žena se osvetila svom nevernom mužu na neverovatan način

Koliko je ženska intuicija moćno sredstvo da se razotkrije sve, pa i preljuba, dokaz je priča neimenovane dame koja je svoje iskustvo podelila putem društvenih mreža. Pročitajte kako se osvetila nevernom mužu.

“Dok smo još bili u relativno srećnom braku, posumnjala sam da me vara, jer sam pronašla otvoreno pakovanje kondoma u njegovom automobilu. Probušila sam kesice prezervativa i na sat vremena kondome potopila u sos od ljute papričice. Obrisala sam ih i vratila u auto.

Narednog dana, rekao mi je da će da kasni kući, pošto mora da nešto pomogne svojoj majci. Tri sata kasnije, pozvala me je najbolja prijateljica i rekla da je imala ludački seks s nekim momkom i da je “tamo dole” sad nešto užasno peče. Kad se muž vratio vratio kući, stavio je led među noge i rekao mi da se opekao.

Jasno vam je valjda da sam ostala i bez muža i bez najbolje prijateljice. Pritom, niko od njih dvoje ni dan danas ne zna šta sam im uradila”, završila je svoju ispovest osvetoljubiva žena.

Da li biste i vi uradili tako nešto?

[adsenseyu1][adsenseyu1]

(haber.ba)