Poslodavac otpustio Pavla čim je postao tata: “Pre 10 dana sam dobio ćerku, a danas otkaz”

dete

Foto: privatna arhiva

Umesto da bezbrižno uživa sa ćerkicom, Pavle mora da brine i o tome da li će se uskoro negde zaposliti

– Pre deset dana sam dobio ćerkicu, a danas otkaz na poslu, tako da, tražim posao – napisao je na svom Tviteru Pavle (29) iz Novog Sada.

Očigledno rešeni da mu pomognu u nameri da kao novopečeni tata ne ostane bez primanja, preko 2.000 njih je retvitovalo ovu molbu za pomoć.

Kako je napisao u oglasu za posao, do sada je uglavnom radio u tgovinama.

– Radio sam uglavnom u trgovinama: sa obućom, konditorskim proizvodima, uvoz i izvoz, FMCG trgovina, menadžer nabavke, veleprodaje, maloprodaje..

U razgovoru sa Pavlom saznali smo da je sa poslodavcem potpisao ugovor na određeno i da je u toj kompaniji radio nekoliko meseci. Ugovor je istekao baš nakon rođenja deta, i vlasnik kompanije je odlučio da ga ne produži.

– Svi u firmi su znali da sam dobio dete, uključujući i vlasnika. Nisam dolazio nekoliko dana na posao zbog porođaja supruge. I 10 dana posle rođenja bebe, dobio sam otkaz – kaže Pavle.

Sada, umesto da bezbrižno uživa sa ćerkicom, Pavle mora da brine i o tome da li će se uskoro negde zaposliti.

NAJBOGATIJA SRPKINJA IZNENADILA NOVOM FOTOGRAFIJOM! Mnogi su je JEDVA PREPOZNALI, a ona posle mnogo godina razmišlja o ovome

– To svakako nije prijatan osećaj, velika je odgovornost. Međutim, uz neverovatnu podršku moje supruge, apsolutno sam siguran da ćemo i ovu situaciju prebroditi i izvući iz nje samo najbolje – kaže Novosađanin, koji se trudi da ostane pozitivan.

Svi zainteresovani poslodavci Pavla mogu kontaktirati preko Tvitera, ili našeg maila.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs, Jasmina Stakić/ [email protected])