POSLEDNJI DETALJI U VEZI SA UBISTVOM KRAGUJEVČANKE: Spaljena u šumi zbog džipa i 17.000 EVRA?

ubistvo

Foto: Facebook/Printscreen

Crnogorska policija traga za Zoranom M. (47) iz Herceg Novog zbog sumnje da je ubio Ljiljanu, nakon čega je prodao njen džip i sa viza kartice nesrećne žene uzeo čak 17.000 evra

Kako su preneli crnogorski mediji, policija sumnja da je Zoran M. pobegao u Foču u BiH, kao i da je uhapšen njegov saučesnik Radomir D. iz Herceg Novog.

Prodavala stan

Vladimir Krstanović, bivši Ljiljanin suprug, izjavio je da je ona u Crnu Goru došla početkom septembra samo da bi prodala stan u Kotoru u kom je godišnje provodila više meseci.

PROČITAJTE JOŠ: SRĐAN PREDOJEVIĆ PROGOVORIO: ” Ne daj Bože da se bilo kome desi da u 49. godini ostane bez posla”

– Rekla mi je da će ga prodati za 210.000 evra i da su joj agenti već pronašli manji, koji je trebalo da kupi za 100.000 evra. Ne znam da li je to uradila, ali javila se da se vraća u Toronto. Pošto se nije pojavila u Kanadi niti je odgovarala na telefonske pozive, mi smo prijavili njen nestanak i policiji i ambasadi – rekao je Krstanović, i dodao:

– Zatim sam pozvao Ljiljanine komšije koje su mi rekle da su je posljednji put videle 5. septembra kako sa koferima izlazi iz stana.

On je ispričao da je policija prvo ispitivala Ljiljaninog bivšeg partnera iz Podgorice, sa kojim se ona nekoliko dana pred nestanak posvađala i vratila mu karticu za mobilni telefon, koju joj je dao da koristi u Crnoj Gori.

Izbegao klopku

– Kada je Ljiljana nestala, policija je brzo locirala njenog partnera i uzela mu karticu koju je ona koristila. Listingom je otkriveno da se Ljiljan više puta čula sa Zoranom M., čak je sa njim razmenjivala i ljubavne poruke. Nakon toga policija je počela da traga za njim i klupko je počelo da se odmotava – naveo je Ljiljanin bivši suprug, i dodao:

– Zoran je snimljen da tri noći, nakon Ljiljaninog nestanka, ulazi u njen stan. Takođe, snimljen je kako vozi Ljiljanin “nisan” i na jednoj pumpu pokušava da plati njenom karticom, sa koje je baš u tom periodu skinuto čak 17.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDAR VUČIĆ: Srbija za kompromisno rešenje pitanja Kosova i Metohije

Kako je naveo Krstanović, crnogorska policija je Zoranu M. pokušala da postavi klopku, jer su saznali da on pokušava da proda Ljiljanin džip.

– Imali su dogovorenog kupca, ali osumnjičeni se nije pojavio. Istog dana njeno vozilo zaustavljeno je u Nikšiću. Čoveka koji je upravljao džipom pitali su odakle mu automobil. Rekao im je da ga je kupio od Zorana, a da je žena čiji je automobil otišla u Kanadu i da se više neće vraćati u Crnu Goru. Ubica je verovatno mislio da svima kaže da je Ljiljana otputovala u Kanadu i da tako zataška zločin.

 

(Dnevne.rs/Informer)