POSLEDNJI DETALJI TRAGEDIJE U ZEMUNU: Vozač nije znao da je PREGAZIO DEČAKA

gsp

Foto: Wikipedia

Javno-komunalno preduzeće GSP „Beograd“ prenelo je porodici dečaka koji je sinoć nastradao u nesreći u Zemunu izraze najdubljeg saučešća i saopštilo da je pokrenulo istragu o nesreći.

”JKP GSP ‘Beograd’ sa najdubljim žaljenjem, izjavljuje saučešće povodom tragične smrti dečaka koji je zadobio teške povrede u nezgodi u autobusu na liniji 18”, navodi se u saopštenju GSP.

Kako se objašnjava, nesreća se dogodila pod još nerazjašnjenim okolnostima u 18.20 časova na stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu i to na zadnjim vratima autobusa.

Vozač o ovom nesrećnom slučaju, kako navode iz GSP, nije imao nikakvo saznanje, ništa nije video, niti mu je iko od putnika u autobusu signalizirao da se nesreća dogodila, nastavio je vožnju i za nesreću je saznao tek kada ga je policija zaustavila.

PROČITAJTE JOŠ: PREDSEDNIK VUČIĆ: Spas je samo u masovnom testiranju i u vakcini, NE PITAMO KOLIKO KOŠTA (INFO)

Navodi se da vozač u šoku zbog saznanja šta se dogodilo.

”Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd počelo je istragu povodom tragičnog događaja, a vozač je suspendovan. Spremni smo na to da svi naši zaposleni koji su učestvovali u ovom tragičnom događaju budu pozvani na odgovornost”, navodi se u saopštenju JKP GSP „Beograd”.

 

(Dnevne.rs/Tanjug)