POSLEDNJI DETALJI SVIREPOG UBISTVA LUKE POPOVA: Voditelja do smrti mučili metalnom šipkom ZBOG 2 TELEFONA!

voditelj

Foto: Facebook

O teškom i svirepom ubistvu, u šoku i neverici je cela Srbija.Meštani Srpskog Krstura o pokojnom Luki Popovu govore samo najlepše, te i da je kao rukovodilac KUD-a vodio folklorni ansambl, često priređivao kulturne događaje u ovom mestu i tako unosio život Srpskom Krsturu

Svirepo ubistvo Luke Popova(60) iz Srpskog Krstura, radnika Opštinske službe u Novom Kneževcu i radio novinara, otkriveno je brzom akcijom Policijske uprave u Kikindi koji su pre nekoliko sati priveli troje osumljičenih za svirepo ubistvo.

Dvoje malololetnika N.N. (16), i N.N.(17) u pratnji devojke Gabrijele K. (27), koja je u emotivnom odnosu sa sedamnaestodgodišnjim maloletnikom iz Srpskog Krstura, upali su sinoć u kuću Luke Popova sa namerom da ga opljačakaju, nakon bezuspešnog pokušaja da ih spreči, maloletnici su nekoliko puta metalnom šipkom po glavi i telu udarali Luku Popova dok nije podlegao povredama.

[adsenseyu1]

Troje osumljičenih su Popova udarali po glavi i telu, a zatim ga ostavili u kući gde je i preminuo. Prema saznanjima do kojih smo došli iz kuće pokojnog Popova, ubice su odnele samo dva mobilna telefona.

Foto: Telegraf

O teškom i svirepom ubistvu, u šoku i neverici je cela Srbija.Meštani Srpskog Krstura o pokojnom Luki Popovu govore samo najlepše, te i da je kao rukovodilac KUD-a vodio folklorni ansambl, često priređivao kulturne događaje u ovom mestu i tako unosio život Srpskom Krsturu.

[adsenseyu1]

Brojne kolege i prijatelji, još uvek su u šoku, ne veruju da Luke nema. Važio je za dobrog čoveka i prijatelja, vedar i nasmejan, živeo je sam ali je imao mnogo prijatelja i poznanika koji za njega imaju samo reči hvale.

Foto: Privatna arhiva

Osumnjičeni su nakon privođenja priznali izvršenje krivičnog dela.

(Dnevne.rs /Izvor: D.Starčević, Telegraf)