POSLEDNJI DETALJI STRAVE I UŽASA U GOLUPCU: Upucao druga, jer nije hteo da ga vozi da ubije ljubavnicu, i tu je KRVAVA DRAMA TEK POČELA (FOTO)

zrtva

Foto: privatna arhiva

Zoran Jović (40) iz Miljevića kod Golupca hicem iz pištolja, verovatno u noći između utorka i srede, ubio je druga Dejana Jovanovića (46) iz Mrčkovca, a zatim se kasnije ranjen u stomak. 

On ga je usmrtio hicem iz pištolja, jer Dejan navodno nije hteo da ga vozi do Kučeva, kako bi se Jović obračunao sa L. M. za koju je tvrdio da mu je ljubavnica.

Ovo je ukratko sažetak krvave drame, koja se odigrala nedaleko od Golupca.

[adsenseyu5]

Nakon što je ubio druga, ubica je otišao do kuće u kojoj živi pomenuta žena. Tu je došlo do otimanja pištolja, koji je opalio i Joviću naneo teške povrede.

– Dejan je, 21. novembra, otišao da popije piće u kafani u obližnjem selu Klenj. Tu je sreo Zorana, koji ga je zamolio da ga odveze do Kučeva.

LAŽEŠ! ZAŠTO TOLIKO LAŽEŠ?! Sve ‘prštalo’ u SKUPŠTINI, žestok obračun Zorane Mihajlović i Maje Gojković (VIDEO)

Moj sin je pristao, ali je, kada mu je Jović kazao da želi da ubije supruga Lidije M, zaustavio je auto i izašao – priča Ljubiša Jovanović (72), otac ubijenog čoveka.

Međutim, Jović je odmah izašao za njim i pucao u svog druga. Ubio ga je na licu mesta, nakon čega je Dejanovo telo stavio na mesto suvozača, upalio auto i krenuo ka Kučevu. Usput je zastao kod sela Srpce i telo Jovanovića bacio na deponiju.

Jović je, potom, otišao u kučevsko selo Radenka, gde je živela Lidija. Pošto je tu nije zatekao, odvezao se do Kučeva i pozvonio joj na vrata. Kada je žena izašla, Zoran je uperio pištolj u nju, ali se ona branila. U jednom trenutkum začuo se hitac, a ubica je, teško ranjen, pao na ulicu.

[adsenseyu1]

– Lidija je izjavila da je Zoran došao u njen dom da ih opljačka. Kako je rekla, u momentu kada je njen suprug Mirko bio u kupatilu, ona je pokušala da se odupre Joviću i u tom komešanju on je ranio samog sebe.

Da li je njena priča istinita, trebalo bi da utvrdi veštačenje pištolja, iz koga je, kako se veruje, Jović ispalio smrtonosni hitac u Jovanovića – kaže sagovornik „Blica“ upoznat sa istragom.

MIROSLAV LAZANSKI: Gledao sam prenos suđenja u Hagu i bilo mi je mučno (INTERVJU)

Pozvana je Hitna pomoć, koja ga je prebacila u bolnicu. Kako saznajemo, Jović je primljen sa teškim povredama, opasnim po život. Policija je privela i L. M. jer nije poznato da li je Zoran ranjen dok su se njih dvoje borili ili je žena otela pištolj i pucala u Jovića.

[adsenseyu5]

Za Jovića, inače, u njegovom selu nemaju nijednu lepu reč. Kažu da je, navodno, robijao 13,5 godina u Makedoniji zbog ubistva policajca, i još dve godine u Srbiji jer je, nezvanično, zapalio kuću svog oca Jeroslava, koji je, vele, preminuo pre dve godine pod još uvek nepoznatim okolnostima.

DANAS JE JEDAN OD NAJMOĆNIJIH NA ESTRADI: Devedestih zbog jedne LOŠE PROCENE izgubio je sve što je imao

– Moj sin se nije družio sa Zoranom. Pa, trebalo je da 24. decembra, našoj unuki Aleksandri, Dejanovoj ćerki, proslavimo punoletstvo, a mi smo zavijeni u crno – plače Dejanov otac.

Dejan je važio za dobrog domaćina. Nedavno je otišao u invalidsku penziju jer je na ratištu u Hrvatskoj zadobio povredu oka, koja se pogoršala.

ČIKAGO VIŠE NIJE SRPSKI GRAD: Veliki broj naših ljudi u Americi izbegava da se IZJAŠNJAVA Srbinom

– Moja unuka Aleksandra ne može da poveruje da joj oca više nema, plače, ne može da se smiri.

Sin mi je, eto, ratište preživeo, a ubi ga, ni krivog, ni dužnog, čovek kome nikada u životu ništa nije nažao učinio – kuka Ljubiša.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: S. G. , A. Ž. A. Blic)

[adsenseyu2]