POSLEDNJI ADUT MARJANOVIĆA: Mala Jana ipak svedoči? Njene reči mogu da oslobode Zorana

rešetke

Foto: telegraf, pixabay

Jana Marjanović (6) ćerka pevačice “Granda” Jelene Marjanović i kompozitora Zorana, koji je za sada jedini osumnjičeni za njeno ubistvo, mogla bi da bude poslednji svedok koji će biti saslušan tokom istrage koju vodi Više tužilaštvo u Beogradu.

Kako se nezvanično saznaje, malu Janu do sada ni odbrana ni tužilaštvo nisu predložili kao svedoka, ali bi mogla biti poslednji adut marjanovićeve odbrane.

– Devojčica je praktično jedini svedok koji bi eventualno mogao da potvrdi njegovu odbranu, a upravo Zoran je na saslušanju predložio da devojčica bude pozvana kako bi potvrdila njegove navode- rekao je izvor upućen u istragu.

Podsetimo, Zoran je tokom saslušanja detaljno opisao kako su tog kobnog 2. aprila 2016. godine Jana, Jelena i on otišli na nasip u Crvenki, jer je pevačica nameravala da trči. Iako  detalji iz krivične prijave navode kako je on Janu ostavio samu na deset minuta, otišao za suprugom i usmrtio je, Zoran je to kategorički demantovao.

– Nije tačno da smo dete i ja sišli sa nasipa, nismo se razdvajali uopšte i nismo silazili odatle. Dete može o svemu da posvedoči, ona je sada velika, ima šest godina i pamti sve- rekao je tada Marjanović.

SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO CRNU GORU: Ljudi u panici, uznemireni izašli na ulice (INFO)

Inače, devojčica je pre Zoranovog hapšenja saslušana u prisustvu psihologa. Tokom razgovora, ali i crteža, ona je inspektorima opisala kako je “mama otišla da trči, ali je onda nestala”. Prema njenim rečima, oni su tad aJelenu dozivali, ali nje nije bilo.

– Dete nije saslušano od kakoje pokrenuta istraga protiv Zorana. Procena tužilaštva je do sada bila da je Jana suviše mala ( u tom trenutku je imala pet godina), da bi teško imala tačnu predstavu o vremenu i prostoru, što je u ovom slučaju od presudnog značaja- rekao je izvor blizak istrazi.

UŽAS U BEČU: Državljanin SRBIJE nasmrt izbo suprugu, ZAKLAO ĆERKU, pa skočio sa petog sprata

Inače, tužilaštvo ima rok do 15. marta da podigne optužnicu, a da osumnjičenog zadrži u pritvoru. U suprotnom, suđenje može biti nastavljeno, ali Marjanović mora biti pušten da se brani sa slobode. Do tada obe strane mogu dopuniti listu svedoka.

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor: Kurir.rs)