POSLEDNJE PROROČANSTVO TARABIĆA: Počeće OPŠTI RAT, a Srbiju će jedna stvar spasti katastrofe

proročastvno

Foto-Ilustracija: Pixabay, Printskrin: Youtube/Happy Tv

Jovan Tarabić, poslednji potomak čuvenih proroka Miloša i Mitra Tarabića, tvoraca Kremanskog proročanstva, preminuo je 2014. u svom rodnom selu Kremna, u 92. godini života

On je, citirajući svoje vidovite pretke, ponovio da će Kruševac biti srpska prestonica, Carigrad pravoslavni, a Kosovo opet srpsko.

[adsenseyu5]

Jovan se poslednji put u medijima oglasio 2012. godine kada je podsetio da originalni rukopis Kremanskog proročanstva nikada nije pronađen.

On se, tvrdio je ovaj poslednji potomak velike porodice proroka, nalazi zatvoren u jednoj flaši koja je zazidana u jednoj staroj kući u Užicu.

TUŽNA PRIČA TANJE SAVIĆ: Roditelji su je se odrekli, a onda je zadesila TRAGEDIJA koju ni jedna žena na svetu ne želi da joj se desi!

– Proročanstvo da će svi Srbi stati pod jednu šljivu izmislili su naši neprijatelji, ali su se grdno prevarili jer će Srbija ipak opstati uprkos svim nedaćama – govorio je tada sada pokojni Jovan.

On je, citirajućisvoje vidovite pretke, ponovio da će Kruševac biti srpska prestonica, Carigrad pravoslavni, a Kosovo opet srpsko.

– Počeće opšti rat, ali Srbija u tome neće učestvovati, i svi će od Evrope do Amerike žuriti da dođu u našu zemlju da bi pronašli mir i sigurnost. Što se tiče opšteg rata, glavna bitka će se voditi između Rusije i Turske, i to na prostoru nekadašnjeg Carigrada.

„OVO SE ZAPRAVO DESILO“: Sjajnom KARIKATUROM umetnik iz Doboja opisao krađu medalje Ivani Španović (FOTO)

– Al‘ naići će čovek s istoka na belom konju i sa plavim očima i kazaće:

“Stoj narode, Bog na nebu, c ar na zemlji“. Taj čovek biće ruski car koji će osloboditi sve pravoslavne i srpske zemlje – pričao je Jovan Tarabić.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

3 Comments on "POSLEDNJE PROROČANSTVO TARABIĆA: Počeće OPŠTI RAT, a Srbiju će jedna stvar spasti katastrofe"

  1. Ruski car hahahaha 😀 O boze.

  2. opet bivši | 18. August 2017. at 11:35 |

    i koja je to jedna stvar iz naslova?

    • Hahah. Baš. A inače od 80-ih, kad sam pročitla tadašnje izdanje, dodali su pokojni tarabići koječega. A taj na belom konju je tada bio Tito…

Comments are closed.