POSLEDNJE INFORMACIJE: Jelena puštena iz bolnice Laza Lazarević, studentkinja koju je tražila cela Srbija donela odluku da više ne ide na posao! (FOTO)

pobegulja

Foto: Gugl maps /Fejsbuk

Cela Srbija bila je na nogama nakon što je u petak, 2. juna, pola sata iza ponoći, nestala Jelena Lazarević (26), studentkinja Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

NEVIĐENI BLAM NA RTS-u: Voditeljka nije znala da je UKLJUČENA U PROGRAM, izletelo joj… (VIDEO)

Ovaj slučaj nestanka je bio prava misterija koja je trajala tri dana. Veo zebnje, crnih misli i straha nadvio se nad porodicom Lazarević. Tri dana nakon nestanka, Jelena se pojavila. 

Lutala je sama i izgubljena po Beogradu… U ponedeljak, 5. juna, oko 11 časova ujutru, Jelena se sama vratila u stan na Kanarevom brdu u kojem živi sa cimerkom.

[adsenseyu1]

Nakon što je zaključala kafić “Anggolo” u kojem je radila u šanku, Jelena je pola sata iza ponoći samo nestala. Bez traga.

Kada se juče pojavila u stanu, prvo ju je ispitala policija, a potom je zadržana na pregledu u bolnici Dr Laza Lazarević.

OTKRIVENA MISTERIJA: Evo gde je bila studentkinja koju je tražila cela Srbija (INFO)

Puštena je iz bolnice. Pregledana je i sada se odmara – kaže njen zet Darko Mirković

Sa svojom porodicom je. Tako je najbolje. Treba joj odmor – priča zet.

ON JE MUSLIMAN, ONA SRPKINJA: Posle 28 godina saznaju da su BRAT i SESTRA – životna priča za HOLIVUDSKI FILM

Na pitanje da li je Jelena otkrila šta je uzrokovalo njen slom, Darko kaže:

Foto: Facebook/Jelena Lazarevic

Foto: Facebook/Jelena Lazarevic

– Ne, još uvek ništa ne znamo. Lekari su savetovali da je ostavimo da se odmara. Nije zbog dečka, nije zbog fakulteta… Jednostavno, tako se dogodilo. Samo joj je došlo tako – otkriva nam zet i dodaje

[adsenseyu5]

– Svima nam se događaju razni momenti. Važno je da je ona živa i zdrava, da se nije dogodilo ništa od onoga čega smo se najviše plašili. Sada se lagano sve smiruje i sleže.

Jelena Lazarević je radila u pomenutom kafiću, a od tih para je imala sebi za džeparac.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Neće više raditi u kafiću. Mora da odmori i od posla. Na fakultet se naravno vraća. Samo da se odmori i da sve vratimo na svoj put. A sve ćemo uraditi i sve je dobro. Vratićemo se na stare staze… – kaže Darko Mirković.

POSLEDNJI INTERVJU DRAGANA MIĆALOVIĆA: O zetu Vojinu, ćerkama i kako ga je Sloboda prevarila

Podsetimo, Jelena Lazarević je nakon smene u petak, 2. juna, oko pola sata iza ponoći zaključala kafić u kojem radi i nakon toga joj se gubi svaki trag.

U subotu, narednog dana, trebalo je da se pojavi na poslu u 15 časova, ali nije. Njena familija kreće u potragu, a zet Darko Mirković objavljuje status na Fejsbuku u kojem moli za pomoć u traženju Jelene.

(Dnevne.rs /Izvor: M.Čule, Telegraf)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

1 Comment on "POSLEDNJE INFORMACIJE: Jelena puštena iz bolnice Laza Lazarević, studentkinja koju je tražila cela Srbija donela odluku da više ne ide na posao! (FOTO)"

  1. krEDjo I think you have observed some very interesting points, regards for the post.

Comments are closed.