POSLE IZLASKA IZ ZATVORA NIJE OTIŠAO NA JELENIN GROB: EVO ŠTA JE Zoran Marjanović RADIO ČIM JE DOŠAO

zatvor

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Zoran Marjanović (39), kompozitor iz Borče, nije juče po izlasku iz zatvora odmah posetio grob svoje supruge Jelene Marjanović (33), za čije je ubistvo optužen, a mesto gde počiva zverski ubijena pevačica izgleda kao da nije posećeno nedeljama.

Zoran nakon puštanja na slobodu ne samo da nije posetio Jelenin grob na groblju Zbeg u Borči, već nije napuštao svoju porodičnu kuću.

Po napuštanju Centralnog zatvora, Stefan Jokić, jedan od njegovih advokata, dovezao ga je do njegove kuće, a porodica, uključujući Zoranovu ćerku Janu (7), s oduševljenjem mu je pritrčala u zagrljaj. Od tog trenutka, prema rečima komšija, Zoran nije izlazio iz svoje kuće, a kako kažu, nisu viđali ni ostale članove familije.

OPKOLJAVANJE SRBIJE: Niče NATO baza na severoistoku Crne Gore?!

– Otkako je ušao u svoj dom, Zoran više nije izlazio iz njega! Niti su napuštali kuću, niti im je neko dolazio. Vrata su zatvorena od juče. Bio je deset meseci u zatvoru, pretpostavljamo da se uželeo svoje porodice, naročito male Jane. Sigurno ceo dan provodi s njom! Čudi me da im niko nije dolazio, da se pozdravi sa njim, mada i razumljivo je, tek je izašao iz zatvora, verovatno je željan svojih – kaže jedan od komšija, koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

U kosovopoljskoj ulici juče je vladala potpuna, gotovo jeziva tišina, kao da i same komšije nisu želele da izlaze iz svojih kuća. Prolaznika gotovo da nije ni bilo, a dom Marjanovića izgledao je kao da je reč o opusteloj zgradi. Ispred kapije nalazili su se samo automobili Zoranovog sina Uroša i brata Miloša.

U toku dana, samo je Zoranov sin Uroš, iz prvog braka, seo u vozilo i otišao u nepoznatom pravcu.

Iako su mnogi očekivali da će Zoran nakon buđenja prvo otići na grob supruge, to se nije dogodilo. Međutim, prizor na groblju Zbeg, gde je sahranjena nesrećna Jelena, ukazuje da ne da tu niko nije dolazio danima, već nedeljama.

HRVATSKA OMLADINA OPSEDNUTA SRPSKIM TURBOFOLKOM, UKLJUČILI SE I PSIHOLOZI: Lude za Darom Bubamarom, Radom, Karleušom, a evo kako sve objašnjavaju!

Na prašnjavoj ploči Jeleninog groba nije bilo svežeg cveća, već samo plastično, koje je viđeno i ranije. Da niko nije bio dugo, ukazuje i to što je veštačko cveće ima ispranu boju zbog vremenskih uslova. Pored cveća, na ploči se nalazi i metalna kadionica, koja takođe nije korišćena već duže vreme.

– Verovatno će ići na groblje predveče ili nekog drugog dana, kada ne bude više toliko u centru pažnje – dobacio je jedan od prolaznika.

Zoran

Foto: Fejsbuk

Jelena je nađena mrtva pre nešto više od 27. meseci, 3. aprila 2016, u kanalu u Crvenka u Borči. Prema optužnici, ubijena je 2. aprila 2016, a za njenu smrt je jedino dosad osumnjičen njen suprug Zoran Marjanović, koji je pušten prekjuče iz pritvora, nakon 10 meseci.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Alo.rs)