Posle bahate vožnje, usled koje je izazvao tešku saobraćajnu nesreću, Milan Kalinić zapomagao u bolnici!

glumac-voditelj
Posle bahate vožnje, usled koje je izazvao tešku saobraćajnu nesreću, Kalinić je u bolnici zapomagao

Voditelj Milan Kalinić (42), glumac i voditelj TV Pink naleteo je svojim džipom “lend rover” na “suzuki” u kojem je bilo četvoro državljana Mađarske.

PODVIG KAPETANA ER SRBIJE: Pilot heroj sprečio katastrofu

Kalinić je na licu mesta priznao da je loše procenio klizav put i da je kriv za udes. On je poželeo da sazna kako su mađarski državljani, pa je u toku večeri bio u kruševačkoj bolnici i interesovao se za stanje povređenih.

Posle bahate vožnje, usled koje je izazvao tešku saobraćajnu nesreću, Kalinić je u bolnici zapomagao.

[adsenseyu4]

Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović navodi za Kurir da je će, ukoliko se utvrdi da je izazvao sudar, Kalinić biti oglašen krivim za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja iz nehata.

– Nehatom izazvana nesreća u kojoj su putnici zadobili teške povrede predviđena kazna je do četiri godine zatvora. U ovom slučaju umesto zatvorske kazne sud može da izrekne i novčanu kaznu, kao i da Kaliniću oduzme dozvolu u periodu od šest meseci do pet godina – navodi sagovornik.

Foto Dragan Kadić

[adsenseyu1]

2 Comments on "Posle bahate vožnje, usled koje je izazvao tešku saobraćajnu nesreću, Milan Kalinić zapomagao u bolnici!"

  1. Udri, gazi, ako imaš pare, platiš i ne misliš. Davno sam rekao da će bogataši opet imati pravo da sirotinju bacaju lavovima i tigrovima u arenu, iz zabave. Arenu su napravili odmah kako su došli na vlast. Ako ne staneš da pomogneš, nema veze, i onako je već mrtav-a. Biće, pucao si. Nema veze, promašio si, nema krivičnog gonjenja. Crno nam se sprema, da crnje ne može biti. Sirotinjo, [email protected] si.

  2. kako je bahato vozio a sa njim u autu mu bili žena i kćer ?

Comments are closed.