Posle 40 godina braka PRIZNANJE Željka Samardžića iznenadilo mnoge!

pevač

Foto: Printscreen/youtube/zivotutrendu

Željko Samardžić i dan danas važi za miljenika žena. Popularni pevač je skoro 40 godina u skladnom braku sa suprugom Majom, s kojom ima tri ćerke.

Iako nije želeo da govori da govori o svom emotivnom životu, Željko je priznao da je ipak bilo neverstva u njegovom braku sa Majom.

– Titanik je zamišljen i napravljen kao brod koji može odoleti svim burama i olujama, a ipak ga je uništila neka santa leda na prvoj plovidbi.Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci mada nam more nije uvek bilo naklonjeno.

Bilo je i bura i nevera, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji i razumevanju od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina – rekao je pevač.

KIM DŽONG UN IZNENADIO SVE: Tražite denuklearizaciju? Može, ali pod jednim uslovom…

– Moja Maja mi je bila suđena, a to sam znao i kada sam je prvi put ugledao. Naime, upoznali smo se na jednoj od igranki u sali srednje ekonomske škole u Mostaru, gde sam nastupao sa svojom grupom Februarski behari.

Video sam je sa bine i na prvi pogled mi se dopala.

Međutim, drugovi su mi govorili da je odličan đak, kako je niko nikada nije video sa momkom, da je jednom rečju neosvojiva i kako nemam nikakvih šansi kod nje, ali jednostavno morao sam da se upoznam sa njom.

-Prišao sam joj samouvereno i rekao: Ti ćeš biti moja žena. Zbunjeno me je pogledala i kroz osmeh samo izgovorila: Ja sam Maja. Tako je sve počelo – ispričao je Samardžić jednom prilikom.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Story)