POSLE 18 GODINA VEZE: Udala se Suzana Mančić (FOTO)

vencanje

Foto: Instagram /printskrin, novosti

U prisustvu kumova, članova porodice i bliskih prijatelja venčali se voditeljka i grčki bankar Simeon Ocomokos

VODITELjKA Suzana Mančić (61) i njen verenik, grčki bankar Simeon Ocomokos (68) su posle 18 godina veze krunisali ljubav brakom.

Par se venčao u nedelju, 1. jula, u crkvi na poluostrvu Pilion, gde mladoženja ima kuću, u prisustvu kumova, članova porodice i bliskih prijatelja.

Blistale su i Suzanine ćerke Teodora i Natalija Kunić koje nisu krile oduševljenje što je njihova majka dugogodišnjem partneru konačno izgovorila sudbonosno “da”.

– Predale smo majku – napisale su na društvenim mrežama Suzanine ćerke. Nekadašnja “loto devojka” se grčkom biznismenu zaklela na večnu ljubav u dugoj beloj haljini, dok je na glavi imala tokicu iste boje.

Odgovor jedne „KU*VE“ Nenadu Jezdiću!

Suzana i Simica, kako voditeljka zove supruga, u emotivnoj vezi su gotovo dve decenije i nekoliko puta su do sada planirali venčanje. Mada su prošlog leta u Riju naručili burme, prstenje za venčanje su, ipak, kupili u Beogradu.

vencanje

Foto: Instagram /printskrin, novosti

Suzana je pre svadbe rekla da će ubuduće više vremena provoditi sa suprugom, ali ne namerava da se preseli u Grčku, jer je ovde čekaju poslovne obaveze.

Suzaninom venčanju su prisustvovali Vanja Bulić i Vesna de Vinča, koja je na “Instagramu” objavila i nekoliko fotografija sa svadbe svoje prijateljice.

(Dnevne.rs /V. N.  Novosti)