PORUKA SA DRUŠTVENIH MREŽA: Dobro sam pljujte me i dalje – fudbalerka odgovorila svima koji joj traže karte za futsal!

futsal

Foto: Jelena Polić, futsal, Rad, Foto: FB /kurir sport

Futsal euforija zahvatila je Srbiju, jer je naša reprezentacija napravila istorijski uspeh i plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, gde je u četvrtak od 18.30 čeka duel sa Rusijom.

[adsenseyu5]

Činjenica da se za ovaj duel u Areni odavno traži “karta više” motivisala je jednu od  učesnica ovog takmičenja i fudbalerku Rada Jelenu Polić da na društvenim mrežama ostavi proku za sve one koji je, kako kaže cimaju

Foto: Jelena Polić, futsal, Rad, Foto: FB /kurir sport

“Da nije ovog futsala (za koji 99% vas lažnih ljubitelja nikad nije ni čulo) ne bih ni znala koliko imam “prijatelja” , braće, sestara, tetki, rođaka, komšija…

Prostom rečju, Vas koje nikad u životu nisam ni videla ni čula,  koji me toliko volite da sam prosto očarana!!! Da nemate elementarnu kulturu i javljate se sa: “Daj nabavi mi karte, uvedi me u Arenu tebe svi znaju, nabavi mi dres, majicu, loptu” ?!? Ko ste zapravo vi u mom životu kada se javljate samo kada vam nešto treba?!

[adsenseyu1]

Ponosna sam na činjenicu da ni ne želim da dozvolim da mi se približite na bilo koji način, pa nastavite da me pljujete kada prođe i ovo takmićenje….

Hvala na pitanju dobro sam, treniram, oporavljam se od povreda, u klubu sve ide po planu….”, napisala je Jelena na društvenim mrežama.

Da nije ovog futsala(ZA KOJI 99% VAS LAZNIH LJUBITELJA NIKAD NIJE NI ČULO) ne bih ni znala koliko imam “prijatelja” ,…

Posted by Jelena Polic on уторак 9. фебруар 2016.

 

(Kurir sport)