PORODIČNA DRAMA NAŠE POZNATE KOŠARKAŠICE: Starija sestra je ukradena kao beba (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube

Foto: printscreen/youtube

Kapiten naše košarkaške reprezentacije Milica Dabović otkrila je da je njenim roditeljima ukradena beba koja je rođenda nekoliko godina pre nje. I danas ne mogu da se oporave od ovog događaja niti znaju gde je ona.

“To je bila mamina druga trudnoća. Pre toga je rodila moju sestru Jelicu 1974. godine. Dve godine kasnije imala je normalnu trudnoću, devet meseci je iznela bez problema i samo su joj nakon porođaja lekari rekli da je beba rođena mrtva. Nikada nije tu bebu uzela u naručje, zbog čega se i danas pita gde je to dete nestalo“, rekla je Milica.

[adsenseyu5]

“Tata je tada insistirao da uzme dete, da ga vidi, ali mu oni to nikada nisu dozvolili, jer su rekli da su takva pravila bolnice. Da su imali vlast u svojim rukama, možda bi je i našli, ali to vreme je bilo mnogo afera sa kradenom decom. Bebe su prodavali, ali šta mi možemo osim da se pitamo šta je bilo sa njim. Sada je to nemoguće ispitati, to se desilo pre tačno 40 godina”, dodala je ona.

BILA JE VODITELJKA EMISIJE “48 SATI SVADBA”: Nestala je sa malih ekrana, a sada je sigurno NE BISTE PREPOZNALI (FOTO)

“Mami je trebalo mnogo da se oporavi od toga. Tek je posle 6 godina mene donela na svet. Tata je uvek želeo da imamo veliku porodicu jer he bio jedinac.

„ZAŠTO IZGLEDAŠ KAO DA IMAŠ 50 GODINA?“ Srpska teniserka Ana Ivanović ŠOKIRALA novim izdanjem, svi pričaju o NJENOM LICU (FOTO)

Da se mama pitala ona više ne bi rađala. I dalje je sanja svake noći,trebalo je da se zove Danica“, ispričala je naša košarkašica.

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs /Izvor:Super žena)

[adsenseyu4]