PORODICA DALA POMEN: Jecina majka neće sa Zoranom na ćerkin grob! (INFO)

majka

Foto: Telegraf

Porodice Marjanović i Krsmanović juče su odale pomen ubijenoj pevačici „Granda“ Jeleni Krsmanović, tačno mesec dana od kada je njeno telo nađeno u kanalu pored nasipa, u naselju Crvenka

Kako saznajemo, Jelenina majka je bez zeta Zorana išla da poseti Jeleninu večnu kuću i upali sveću svojoj jedinici, čiji ubica još nije pronađen.

Na mestu gde je policija izvukla telo iz vode stoji puna vaza svežeg cveća, dok sveće, koje su joj namenili za pokoj duše, juče nisu mogle da gore od kiše koja je neprekidno padala. Na groblju Zbeg u Borči u znak sećanja na nju familija je sa puno ljubavi i pažnje zasadila sveže orhideje, dok su vaze pune belih kala.

– Nije slučajno što je Jelenin grob prekriven orhidejama, jer je to bilo njeno omiljeno cveće. Orhideje su oduvek fascinirale ljude zbog neobičnog cveta sa čudesnim kombinacijama boja. Vekovima predstavljaju simbol ljubavi, lepote i raskoši, što jasno govori da je bila voljena i da njeni najbliži veoma tuguju za njom – kaže bliska prijateljica porodice i dodaje da svi očekuju da će policija uskoro rešiti slučaj.

[adsenseyu1]

– Jelenina majka Zorica gotovo da je zanemela od tuge! Nerado priča o Jeleni, jer na svaki pomen ćerke zaplače i još više se povuče u sebe. Kada je pitamo da li je Jelena neposredno pre nemilog događaja imala neki loš predosećaj i da li joj je pričala nešto o tome, Zorica samo prekrije lice rukama i plačući kaže: „Nemam snage da pričam, ne ljuti se na mene, molim te!“ – navodi naša sagovornica.

Srećna vremena:  Jelena i Zoran

Srećna vremena: Jelena i Zoran, Foto: Facebook

Ona kaže da su pokušali da razgovaraju sa Zoricom o pojedinostima njenog poslednjeg telefonskog razgovora sa Jelenom i da na taj način eventualno otkriju neki detalj koji bi policiji bio od pomoći, ali da ona nije u stanju da priča o tome.

– Možda bi najmanji detalj mogao da bude ključan. Poslednji razgovor između Jelene i Zorice trebalo bi rekonstruisati slučaj do najsitnijih pojedinosti. Da bi se neko usredsredio na detalje, koji su eventualno važni za istragu, nužno je da isključi emocije i da bude potpuno hladan i pribran. Tražiti tako nešto od njene majke je više nego surovo, jer je od smrti njene jedinice prošlo samo mesec dana – kaže prijateljica, koja Jelenu poznaje od malih nogu i ne može da se pomiri sa činjenicom da joj je ubica brutalno razbio glavu.

[adsenseyu1]

– Svi se pitamo kakav je to čovek koji je bio u stanju da nedužnu ženu udara čak i kada je izgubila svest. Tako nešto je mogao da uradi samo psihopata! Nije se zaustavio čak ni kada je video da se onesvestila i pala, već je nastavio da je udara nesmanjenom žestinom, sve dok joj nije smrskao lobanju. Teško je uopšte dokučiti šta se događa u glavi takvog monstruma kada je sposoban da masakrira telo i posle smrti žrtve – navodi bolom skrhana prijateljica Jelenine familije i ističe da se porodice nadaju da će policija uspeti da rasvetli zločin.

Obožavaoci ostavljaju poruke

Jelenini fanovi su posle zločina preimenovali njen „fan pejdž” u „Jeca Krsmanović in memoriam“. Na toj stranici najverniji obožavaoci ostavljaju poruke u kojima izražavaju žalost zbog prerane smrti pevačice i poručuju da ubica zaslužuje najstrožu moguću kaznu.

Zajednička fotografija

Zoran Marjanović je 2. maja prvi put objavio zajedničku fotografiju sa suprugom Jelenom Krsmanović Marjanović na svom Fejsbuku. Ovo je njihova prva zajednička, objavljena fotografija, jer Jelena na svom Fejsbuk profilu nije objavljivala fotografije iz privatnog života, već samo sa zvaničnih nastupa i gostovanja.

(S. Dž.Stojanović /Alo)