POROCI, RASIPNOST I LOŠA ULAGANJA: Kako su hrvatske zvezde dospele na rub finansijskog pakla

teniser
Poroci, rasipnost i loša ulaganja kriva su za finansijsko propadanje brojnih hrvatskih zvezda. Neke su uspele da se izvuku iz dužničkog pakla, do se druge i dalje bore sa novčanim problemima.

Danijel Popović

FOTO: P. Marković

Nekada vrlo popularan pevač Danijel Popović, koji je 1983. godine predstavljao Jugoslaviju na “Evroviziji” sa pesmom “Džuli” izjavio je da nije imao novca ni kako bi otišao na sahranu svojih roditelja.

[adsenseyu1]

Danijel Popović u jednom intervjuu da je socijalni slučaj, da nema ni dinara, kao i da ga supruga izdržava.

Filip Šovagović

FOTO: Jutjub

Hrvatski glumac i reditelj Filip Šovagović, sin glumca Fabijana Šovagovića godinama je, nakon što je prvi put podigao kredit 1992. godine,  godinama živeo u dužničkom ropstvu.

Kad je shvatio da je dotakao dno, odrekao se svega: prestao je da puši, da izlazi, prodao je auto, vratio se mami i istovremeno radio sedam poslova.

Izvukao se zahvaljujući upravo odricanju i iz te priče izišao kao pobednik.

Zlatko Pejaković

FOTO: Jutjub

Pre godinu dana je i Zlatko Pejaković, nekadašnji frontmen Korni grupe, priznao da se koprcao u dugovima.

[adsenseyu1]

“Radio sam jednu kuću, radio sam svašta što nije trebalo, ali eto, i to se dogodi živom čoveku”, kaže Zlatko Pejaković koji je teret nemanja osetio na svojim leđima.

Iva Majoli

FOTO: Profimedia.rs

Bankrot se dogodio i najboljoj hrvatskoj teniserki Ivi Majolii. Život na visokoj nozi i loši poslovni potezi Ivu Majoli doveli su do same ivice.

Ivi je čak pretilo i izbacivanje iz jedinog stana koji joj je ostao, u centru Zagreba.

Goran Ivanišević

FOTO: Reuters

Zbog propalog biznisa s nekretninama mediji su u više navrata pisali i o finansijskim problemima tenisera Gorana Ivaniševića. Njegov biznis sa nekretninama je 2013. godine umalo otišao pod stečaj, a dugovao je milione kuna.

(Blic)