Pop osveštao novu seriju Radoša Bajića i njen rejting na ružičastoj televiziji

krštenje

Foto: Printscreen/Pink

Poslednje pripreme za seriju “Preživeti Beograd”, koja će se emitovati na Pinku, danas su obavljene na Ripnju, a na set je pozvan i jedan sveštenik, koji je na licu mesta izvršio čin osveštanja.

Kako je za medije rekao Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije, sveštenik je na Ripanj došao po pozivu Radoša Bajića, koji ima ulogu u ovoj seriji.

– Ono što je mene oduševilo jeste da je Radoš Bajić pozvao sveštenika da osvešta ovu seriju. Ja sam ga zamolio da osvešta i rejting ove serije, kako bi bili sigurni da će serija biti uspešna – izneo je Mitrović svoje viđenje čina osveštanja i toga šta on smatra da treba blagosloviti.

Sveštenik Ljubomir Petronijević doduše nije govorio o rejtinzima, samo da se nada da će serija imati dobar kraj i preneti dobru poruku za omladinu i ljude koji ovde žive.

– U seriji nema narkomanije, destrukcije, prevara, pljački, ni života na mufte, već je zdrava i verujem da će doneti veliku radost našim gledaocima – rekao je na tom istom mestu Radoš Bajić za Pink.

GROM IH UDARIO DOK SU VODILI LJUBAV NA ADI CIGANLIJI ISPOD ŽALOSNE VRBE: Skandal nastao tek u bolnici

Iako je osveštanje početka snimanja serije vrlo neobično, ono što nije neobično je običaj kod Srba da od sveštenika traže blagoslov za početak nekog velikog posla. Kroz istoriju uglavnom su se osveštavali temelji kući ili sredstva koja se koriste u poslu od koga porodica ili pojedinac žive. Ovo poslednje je u bliskoj prošlosti dovelo do nekih vrlo neobičnih scena pri kojima su se osveštavli tržni centri, noćni klubovi, kamioni, a sada i glumci traže blagoslov u svom poslu.

           

(Dnevne.rs/izvor: Telegraf.rs)