POMAK U ISTRAZI UBISTVA PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ: Forenzičari došli do novog otkrića!

ubistvo

Foto: printscreen/Kurir.rs

Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička ispitivanja iz Novog Sada, a koji je u aprilu ove godine unajmila porodica Krsmanović kako bi se konačno rešilo najmisterioznije ubistvo poslednjih godina u Srbiji, izneo je nova saznanja.

Prema njegovim rečima, obducent je vreme smrti odredio na osnovu izgleda kože na Jeleninom telu.

– On je to zaključio na osnovu promena na njenoj koži, koja je dobila izgled tzv. kože pralje. S tim u vezi, obducent je utvrdio da je Jelenino telo u vodi bilo više od tri sata a manje od tri dana – navodi Šipka.

[adsenseyu5]

Zbog toga, kako naglašava, CFI ostaje pri tvrdnji da je pevačica ubijena dan ranije – u noći između 1. i 2. aprila 2016. godine, a ne 2. aprila između 16.47 i 17.20h.

– Ostaje nejasno kako je određeno takvo vreme smrti. U vreme zadavanja udarca u glavu – utvrđeno je. Navodi se nasip, uža lokacija, kanal s vodom – dodaje Šipka.

Centar za forenziku tvrdi i da mesto ubistva tek treba da bude utvrđeno – jer to nije nasip.

“NAPADAO JE TAMARU I RANIJE”: Htela je da se razvede od nasilnika, sve se zakomplikovalo ZBOG SVAĐE OKO NOVCA

– Nedostatak tragova krvi na licu mesta nalaska tela Jelene Krsmanović, nedostatak krvi na Jelenonoj majici, nedostatak blata na patici, čarapama i trenerci isključuje mogućnost da se ubistvo odigralo na nasipu – tvrdi Šipka.

BIZARNA IZJAVA BAKIRA IZETBEGOVIĆA: “Srbi su žrtve nasilnog etničkog čišćenja od vlastite vojske”

Kako kaže, velika je dilema kako je Jelena ubijena u vodi a da je ubica pobegao mokar do gole kože usred bela dana na nasipu.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:B.B.,Blic)

[adsenseyu2]