POLICIJSKI SLUŽBENIK OTEO DEVOJKU: Celo veče nas je vrebao po diskoteci, na kraju me je zgrabio i ubacio u kola (INFO)

bol
Policijski službenik M.J.(33) iz Boljevca uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo prinuda i određen mu je pritvor od 48 sati. On je zaposlen u šalterskoj službi u stanici policije u Boljevcu.

Nakon saslušanja u zaječarskom Osnovnom javnom tužilaštvu, određen mu je pritvor do 30 dana.

On je ispred kafića u Hajduk Veljkovoj ulici, tokom noći kada je bila najveća gužva, oteo devojku (21) iz Beograda. O dešavanju pričaju očevici:

„On je bio pijan, i u diskoteci je dosađivao devojkama. Jednu devojku je počeo da vuče ka izlazu, ali se ona otrgla i sklonila od njega. M.J. je zatim, vidno pijan, izašao na trotoar i počeo da posmatra. Spazio je tu devojku, prišao joj i bukvalno je na ruke odneo do svog automobila “folksvagen-polo“ koji je bio parkiran u blizini“, saznaje Alo! od očevidaca.

[adsenseyu5]

Prema priči nesrećne Beograđanke, sve se odigralo kao u horor filmu.

„Nisam se ni osvestila od šoka, a već me je bukvalno ubacio, kao vreću, u automobil. Seo je za volan i počeo da mi preti da će najpre ubiti mene, a zatim i celu moju porodicu ako ikom kažem da me je “ukrao“. Dao je gas i krenuli smo, ali sam, ni sama ne znam kako, otvorila vrata i iskočila iz kola“, kazala je ova devojka.

Obzirom da je automobil bio u pokretu, devojka je zadobila lake telesne povrede u vidu oguljotina, modrica i nagnječenja, tako da nije zadržana u bolnici radi daljeg lečenja.

Ona je odmah obavestila policiju, opisala izgled automobila i napadač je uskoro bio uhapšen.

„Osumnjičeni prilikom pretnji devojci uopšte nije izrazio svoju krajnju nameru, tako da ostaje nejasno da li je hteo novac ili možda da je seksualno napastvuje. Ni sama devojka ne zna zbog čega ju je oteo. Za sada nemamo zvaničnu izjavu, ali ukoliko se dokaže da je zaposleni u boljevačkoj policiji kriv, naravno da će ostati bez posla“, nezvanično saznaje isti list.

[adsenseyu1]

(Srbijadanas.com)

 

1 Comment on "POLICIJSKI SLUŽBENIK OTEO DEVOJKU: Celo veče nas je vrebao po diskoteci, na kraju me je zgrabio i ubacio u kola (INFO)"

  1. Dokaze da je kriv????? pa ocigledno je krivvvvv

Comments are closed.