POLICIJA U POTRAZI: Nestali Anđela (13) i Momčilo (17) iz Niša

nestali
Njih dvoje se navodno zabavljaju i čak su hteli da se uzmu. Međutim, roditelji to nisu dozvolili jer smatraju da su previše mladi i pretpostavlja se da su njih dvoje zajedno negde pobegli.

NIŠ – Policiji u Nišu prijavljen je nestanak dečaka Momčila Petkovića (17) i devojčice Anđele Stojnev (13), oboje iz Niša, koji su poslednji put viđeni u petak 25.septembra.

[adsenseyu5]

Prema prvim informacijama, oni su u petak ujutro pošli u školu, svako iz svoje kuće, ali kasnije se ispostavilo da nisu stigli tamo.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Momčilo i Anđela se znaju od ranije i navodno su bili u emotivnoj vezi.

“Njih dvoje se zabavljaju i čak su hteli da se uzmu. Međutim, roditelji to nisu dozvolili jer smatraju da su previše mladi i pretpostavlja se da su njih dvoje zajedno negde pobegli. Policija intezivno traga za njima. Inače, oba deteta potiču iz stabilnih porodica o kojima komšiluk ima samo reči hvale”, navodi izvor Kurira iz niške policije.

Momčilo je visok 185 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči, a na sebi je imao sivu trenerku i sivi duks, dok devojčica ima na sebi farmerke i duksericu. Momčilo je trenutno bez naočara.

Ukoliko ih je neko od građana video može pozvati policiju na broj 192 ili javiti najbližoj policijskoj stanici.

[adsenseyu1]

(S. Vojinović /Kurir)