POLICIJA PRIVELA ZVEZDU GRANDA: Sloba Vasić udario devojku u kafani!

pevač

Foto: printscreen/instagram

Pevač Slobodan Vasić, koji je svojevremeno učestvovao u takmičenju „Zvezde Granda“, priveden je u sredu uveče, jer je navodno udario devojku.

Kako Kurir saznaje, incident se dogodio u jednom lokalu u Novom Sadu gde su Vasić i njegova devojka bili s prijateljima na proslavi Praznika rada.

Bio pijan

– Sve se brzo izdešavalo. Slobodan, njegova devojka i njen brat su zajedno došli i bili su odlično raspoloženi. Međutim, tokom večeri pevač je popio malo više, povela se neka priča i odjednom je atmosfera postala napeta. Počela je žustra svađa između Slobodana i brata njegove devojke. Navodno su se njih dvojica i pokoškali, a devojka je u jednom trenutku vrisnula i umešala se između njih. Tada je Slobodan, navodno, udario svoju devojku.

SRBIN NAPRAVIO HAOS NA AUTO-PUTU U NEMAČKOJ: Svom silinom se zakucao u “ford”, poginuo vozač, dvoje putnika povređeno (FOTO)

Kad je shvatio šta je uradio, nije želeo da čeka, nego je sam pozvao policiju, koja je ubrzo došla. Policajci su legitimisali prisutne i pitali šta se dogodilo. Pevačeva devojka, koja je inače ćerka vlasnika jednog hotela u Novom Sadu, rekla je da ju je pevač udario – priča naš dobro obavešteni izvor.

FOTO: PRINTSCREEN

On kaže da je policija Vasiću stavila lisice i odmah ga sprovela u stanicu. U prilog tome svedoči video u čiji posed je došla redakcija Kurira.

– Slobodan se nije bunio. Priznao je šta je uradio. Nije imao kud jer je bilo dosta očevidaca. Ona se baš potresla. Odmah je zvala roditelje i rekla im šta se dogodilo.

-U policiji je sačinjen izveštaj i on je pušten nakon nekoliko sati. Mislim da nije išao kući, nego je završio u nekom hotelu. Poslednjih godina je baš postao problematičan i rizičan po žene – završava naš izvor. Kako saznajemo, policija je nakon privođenja upozorila Vasića da ne napušta Novi Sad.

DŽOKER od koga Beograd strepi: Amerika sprema strašnu ucenu Srbima na Kosovu

Tukao se u kafiću

– On bi ponovo trebalo da da izjavu. Zasad je istraga u toku i nije poznato da li će protiv njega biti podneta krivična prijava i za koje krivično delo – kaže izvor Kurira.
Inače, Slobodan Vasić se pre dve godine potukao u jednom kafiću i tada je mladiću razbio glavu.

Problematičan

I RANIJE TUKAO ŽENE

Ovo nije prvi put da pevač nasrće na žene. Naime, on je 2015. godine udario i svoju bivšu verenicu Valentinu Vučićević. Tada ju je počupao za kosu, a onda i udario.

PORODICA OČAJNO TRAGA ZA ALEKSANDROM: 30. aprila sa tetkom šetala novosadskim kejom, nestala je kada je jedan krug obišla sama

Valentina mu nije ostala dužna, već je dohvatila flašu sa stola i razbila mu je o glavu. Ubrzo su raskinuli, a on se nakon nekoliko meseci oženio novom devojkom, s kojom je bio u braku samo mesec dana.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Lj.S.,S.S.)