POKAJALA SE: NEDA UKRADEN O MORBIDNOM SELFIJU SA USNIJOM (FOTO)

pevacica
Pevačica se pokajala što je na društvenim mrežama objavila neprikladnu fotografiju sa preminulom koleginicom

Neda Ukraden je objavila selfi sa Usnijom Redžepovom, koja je 1. oktobra izgubila bitku s rakom pluća, dok bespomoćno leži u bolesničkoj postelji.

[adsenseyu5]

Pevačica je ovu fotografiju napravila nekoliko dana pre smrti kraljice južnog melosa i time izazvala lavinu negativnih komentara. Zamereno joj je što nasmejana i našminkana pozira pored žene na samrti, a naročito što je, kako stoji u mnogim komentarima na društvenim mrežama, Usnijinu tešku situaciju iskoristila za lični marketing.

Foto: Damir DervišagićFoto: Damir Dervišagić

Pozvali smo Nedu, koja nam je poslala saopštenje.

“Žao mi je zbog fotografije koja je naišla na osudu. Bila sam 40 godina prijateljica i koleginica s pokojnom Usnijom i među poslednjima sam je videla živu. Dok se ona godinama borila s bolešcu i s raznim porodičnim problemima, nisam primetila nikog od medija ni dušebrižnika da su joj pomogli. Mnogi su me zvali da se slikam pored nje u bolnici, nisam htela, a ni mogla s gomilom pozera i lažnih prijatelja tada da je posetim, nego sam želela sama i u miru da se ispričam s namučenom ženom, da je ohrabrim i dam podršku da izdrži. Jedino sam tu našu zajedničku  fotografiju imala tada u telefonu i u tom poslednjem pozdravu na Tviteru želela sam da se oprostim od nje. Ako sam bilo koga tom fotografijom uvredila, veoma se izvinjavam”, napisala je Neda Ukraden.

[adsenseyu1]

(Kurir)