POBEGLI JER SU IM BRANILI LJUBAV: Ovo su detalji nestanka mladih tinejdžera iz Niša!

par

Foto: Privatna arhiva

– Odmah smo znali zbog čega su pobegli. Smatrali smo da je ta veza neprimerena jer je Anđela premlada – rekao je devojčicin otac

Anđela Stojnev (13) i Momčilo Petković (17) iz Niša, u petak su zajedno pobegli od kuće jer su se roditelji protivili njihovoj vezi, potrvdio je otac devojčice.

Prema pisanju beogradskih medija, deca su tog dana od kuće navodno otišla u školu, ali tamo nisu stigla, već su auto-stopom otišla u Knjaževac. Pretpostavlja se da se sada trenutno nalaze u nekom gradu u Negotinskoj Krajini jer tamo imaju društvo.

Nakon razlaza roditelja, Anđela živi s majkom, od koje je otac saznao za njen nestanak.

[adsenseyu5]

Odmah smo znali zbog čega su pobegli. Smatrali smo da je ta veza neprimerena jer je Anđela premlada. Znamo da su i dečakovi roditelji bili protiv njihove ljubavi, ali se niko nije nadao da će zbog toga pobeći – rekao je devočjicin otac.

Foto: Wikipedia/Mazbln

Ćerki je kaže, ušao u trag zahvaljujući čoveku koji ih je odvezao iz Niša.

– Oni su u petak krenuli ka Knjaževcu, a kako nisu imali para, odlučili su da stopiraju. Jedan čovek ih je prebacio do tog grada, ne znajući da su pobegli od kuće. Tek sutradan, kad je video da ih traže, javio se Momčilovom ocu i rekao da ih je on povezao. Kazao je da su bili mokri i promrzli te da mu ih je bilo žao, zbog čega ih je primio u auto  – ispričao je Anđelin tata, koji veruje da je s njima sve u redu i da ih niko ne drži na silu.

[adsenseyu1]

Ne verujem da im se nešto loše desilo, ali ipak ima razloga za brigu jer znam da nemaju novca. Čuo sam glasine da su viđeni u Zaječaru, Negotinu, ali niko još uvek ne može da ih nađe – ispričao je Anđelin otac i dodao:

– Verovatno se kriju kod nekog druga ili drugarice. Dečak kod sebe ima mobilni telefon, eventualno bi mogli da ga prodaju, a Anđela nema ništa. Koliko znam, nikakvu gotovinu nemaju kod sebe. Sve je to dečji nestašluk, verujem da će se vratiti kući čim shvate šta su uradili.

Roditelji dečaka nisu želeli da govore o ovom događaju.

(Telegraf.rs)