POBEDIO JE U ZVEZDAMA GRANDA PRE 10 GODINA: Mislili su da je propao, a on je POSTIGAO neviđeni uspeh (VIDEO) (FOTO)

pevač

Foto: Printscreen/youtube

Momak za kog se misli da nije uspeo na estradi svojim radom to i te kako demantuje. On nije želeo da bude kao drugi, nije želeo da tezgari i snima ono što nije po njegovom ukusu, i evo gde je danas

Kada se pre 10 godina pojavio na javnoj sceni za Dušana Svilara svi su imali jedan komentar – da je vanserijski pevač.

Međutim, kako nikada nije bio sklon skandalima, aferama i svemu što radi većina njegovih kolega, Dušan se polako povlačio iz javnosti. Na kraju, akoro pa da je potpuno prestao da gostuje po emisijama, a o provlačenju po novinama da ne govorimo – tu ga tek nije bilo.

 

[adsenseyu4]

I dok danas mnogi misle kako nigde ne peva i ne zarađuje kao ostale zvezde “Granda“, istina o njemu potpuno je drugačija. Naime, Dušan se posvetio školovanju, a za Telegraf je objasnio i dokle je stigao.

– Završio sam Osnovne akademske studije, sada sam na usavršavanju na master akademskim studijama u Beogradu. Učim u Srbiji, nastupam na festivalima i na umetničkim manifestacijama. Samo i isključivo uživo – istakao je Dušan za Telegraf.

Foto: Facebook/dusan.svilar.988

Foto: Facebook/dusan.svilar.988

Međutim, pored školovanja, Dušan i te kako radi. I ne bilo gde. On ima i peva na ozbiljnim koncertima u Srbiji i van nje, a zemlja u kojoj je vrlo često jeste Rusija. S obzirom na to da nisu u pitanju tezge i nastupi po klubovima, Dušan za svoje koncerte uzima ozbiljne honorare, koji su čak daleko veći od onih koje ovde imaju popularne zvezde “Granda“.

Foto: Facebook/dusan.svilar.988

Foto: Facebook/dusan.svilar.988

 

[adsenseyu1]

Kako saznajemo, ovaj uspešni tenor uskoro bi trebalo i školovanje da nastavi u Rusiji, ukoliko dobije stipendiju iz Sankt Peterburga. Kako su istakli na našem Konzervatorijumu, 15 godina nije se pojavio tenor kao što je Svilar.

Foto: Facebook/Душан Свилар

Foto: Facebook/Душан Свилар

Inače, jedan od retkih koje Zdravko Čolić zove da budu gosti na njegovim koncertima upravo je Dušan. Evo kako danas izgledaju Dušanovi nastupi:

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]

1 Comment on "POBEDIO JE U ZVEZDAMA GRANDA PRE 10 GODINA: Mislili su da je propao, a on je POSTIGAO neviđeni uspeh (VIDEO) (FOTO)"

  1. 6g5fll we came across a cool web-site which you may possibly appreciate. Take a look when you want

Comments are closed.