PLATIO JOJ PIĆE U NOĆNOM BARU, A ONDA TRAŽIO NOVAC NAZAD: Devojka ZAŽALILA jer je prihvatila da je POČASTI neznanac!

piće

Foto: Printscreen, printscreen Kurir

Devojka je izašla u noćni bar kako bi se zabavila, usput je upoznala muškarca koji ju je zatim počeo častiti pićem, a drugi dan je od nje tražio da mu vrati novac jer nije “imao ništa od toga”.

Bolničarku Klo Metjuz (20) je muškarac častio pićem u noćnom baru. Dobro su se zabavili pa mu je dala svoj broj, a onda se dogodilo nešto neočekivano.

Umesto da je pozove na drugi sastanak ili da joj kaže kako se dobro proveo, čovek poznat kao Deni poslao joj je račun za pića kojima ju je počastio. Njegov razlog zašto je to učinio bio je zato što nije spavala s njim.

Mlada žena je na Tviteru objavila fotografiju tog razgovora. Razgovor započinje tako što ju je on upitao ko je ona, a kada ga je ona podsetila na noć ranije, on joj je napisao: “Dobro, možeš li mi prebaciti novac za ona pića koja sam platio prošlu noć, s obzirom da nismo otišli kući zajedno, nije stvarno vredelo mog vremena, je li lol”

Klo je bilo šokirana porukom i našalila se kako zbog ovoga  prestaje da izlazi. Njen je tvit postao viralan s preko 60 hiljada lajkova, preko hiljadu komentara i gotovo devet hiljada ritvitova.

“To je sigurno šala? Je li društvo zaista spalo na ovo?”, upitao je jedan korisnik.

U 31. IZNENADA UMRLA na vrhuncu karijere: Iza sebe ostavila je supruga i malu ćerku (FOTO)

Drugi je napisao da se njegova majka sigurno ponosi svojim sinom, dok je treći korisnik predložio da mu “fakturira” za vreme koje je provela razgovarajući s njim i oduzme račun za pića od toga.

     

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs, 24sata.hr)