PLATA 1.000.000 EVRA: Piksi novi selektor Srbije?

fudbal

Foto: Tanjug

Fudbalska reprezentacija Srbije dobija selektora i on se zove Dragan Stojković!

Kako saznaju “Novosti”, Piksiju je prvo bila ponuđena godišnja plata od 825.000 evra, ali u dodatnim pregovorima Fudbalskog saveza Srbije i legende jugoslovenskog fudbala ta suma je očigledno – “zaokružena” na milion.

Prema poslednjim informacijama tog lista, Piksi je po svemu sudeću rekao “DA” Fudbalskom savezu Srbije!

Najveći problem u pregovorima FSS i Stojkovića bio je novac, ali je izgleda i to rešeno, pa bi Stojković trebalo da i zvanično postane selektor “orlova” početkom ili najkasnije sredinom februara i tako nasledi Ljubišu Tumbakovića.

Očigledno je da ovo rešenje za klupu Srbije stiže u poslednji čas, pošto “orlove” već 24. marta očekuje prvi meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ

DIJANA HRKALOVIĆ U ČETIRI MESECA DVAPUT MENJALA IME: Primećena kod matičara, a izbor imena više nego čudan

Srbija će tada dočekati Republiku Irsku, 27. marta će stići Portugal i Kristijano Ronaldo, dok 30. marta “orlovi” gostuju u Azerbejdžanu. Biće to već tri od osam kvalifikacionih utakmica odigranih vrlo brzo po Piksijevom očekivanom stupanju na mesto selektora…

Stojković bi tako trebalo da se vrati u Fudbalski savez posle punih 15 godina, kada je napustio mesto predsednika tadašnjeg FS Srbije i Crne Gore. Poslednji meč u dresu tadašnje reprezentacije Jugoslavije upisao je pre sada već 20 godina, na oproštaju protiv Japana 2001.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)