PLAKALA KADA SU JOJ SPOMENULI NEROĐENU DECU: Tragična sudbina Lepe Lukić! (INFO)

pevačica

Foto: Telegraf

Iako iza sebe ima zavidnu karijeru i nosi titulu kraljice narodne muzike, privatan život Lepe Lukić je sušta suprotnost tome. 

Pevačica ne krije da nije srećna i ispunjena zbog toga što se nije ostvarila u ulozi majke, i to je ono za čime pati ceo život.

Upravo je zbog toga nedavno doživela nervni slom u “Parovima” kada su joj pomenuli nerođenu decu…

Iza svega krije se jedna vrlo tužna i potresna priča koju je zvezda narodne muzike godinama krila od javnosti, ali u sebi je duboko patila i njeno kajanje neće proći sve dok je živa.

Naime, pevačica je u mladosti imala prekid trudnoće, koji ju je skupo koštao.

https://www.dnevne.rs/zanimljivosti/posebno-srecni-dani-mart-ce-za-ova-4-horoskopska-znaka-biti-neverovatno-dobar-neke-ocekuje-brdo-novca-a-neke-velika-ljubav

Zbog greške lekara više nikada nije mogla da ostane u drugom stanju, pa je život posvetila sinu svog brata i njegovoj deci. Međutim, činjenica je da to nije dovoljno za potpunu sreću koju majčinstvo nosi.

– Lepa je zbog komplikacija morala da prekine prvu trudnoću. Išla je na abortus, ali to nije bila njena želja. Za nju je posle toga nastao pravi pakao. Lekari su se borili za njen život. U bolnici je provela skoro dve nedelje.

Plakala je svaki dan, a upala je i u tešku depresiju. Bila je mlada i žarko je želela da ima bebu. Često je umela da kaže: “Bolje da sam i ja umrla” – ispričao je jednom prilikom Lepin blizak prijatelj.

Kako se prvo pričalo, Lepa Lukić nije mogla da se ostvari u ulozi majke iz zdravstvenih razloga, a njen bivši suprug Vlada Perović je svojevremeno potvrdio da je uzrok tome greška lekara prilikom abortusa.

– Pre nego što smo uplovili u bračne vode, Lepa je imala abortus. Lekari zahvat nisu dobro izveli i imala je komplikacije posle toga, i od rada više nije mogla da ostane u drugom stanju. Meni nije smetalo što nismo imali naslednike, jer sam je istinski voleo.

Ona je svoju tugu sakrila za javnost, a u sebi je duboko i iskreno patila. Dugo je sebe krivila zbog svega, nosila je krivicu na duši godinama. Nadam se da je uspela da se izbori sa tim i da je oprostila sebi – rekao je Perović ranije za “Stars” i dodao kako mu je život sa Lepom uprkos svemu bio prelep.

Tome da se Lepa Lukić teško nosi sa time da nema potomke, svedoči pre svega njen veliki hit “Naslednica”, koji je  1994. godine snimila sa (tada) devojčicom Ivanom Đorđević.

ODMOR KOJI JE MOGAO BITI KOBAN: Ana i Bastijan su špartali Čikagom kada se dogodilo nešto zbog čega ceo Čikago skida kapu slavnom Nemcu (FOTO)

Pevala sam godinama
i druzila se sa vama
al’ osta suza na mom licu
sto ne rodih naslednicu…” – samo je deo teksta ove autobiografske pesme.

Čuveni ruski psiholog Mihail Labkovski savetuje žene: Evo šta da radiš kad ti muž napravi pakao od života! (SAVET DANA)

Rijaliti emisija “Sladak život” na televiziji B92 svojevremeno je prikazala kako izgleda svakodnevni život Lepe Lukić, koja se nije odvajala od svoje tamnopute lutke Milice, obasipala ju je poklonima i često je govorila kako se plaši da joj nije dobra majka. Garderobu za lutku kupovala je u radnjama za decu, a ne za lutke.

– Uveče, kada je umirim, legnem ispunjene duše. Ovo je uloga koju u životu nisam igrala i tek sada vidim koliko mi je falila. Kada sam bila na vrhuncu slave, na dve godine sam se povukla i pokušavala da kod lekara nešto promenim da bih dobila dete. I nisam uspela. Kasnije sam se pomirila sa sudbinom. Tek u kući “Velikog brata” podsetili su me na to – rekla je Lepa 2010. godine u intervjuu za “Press”.

– Uvek pre spavanja uzmem je u naručje, a kada se vratim sa nastupa tepam joj: “Otišla mama i ostavila bebu, sram je bilo”. Ponekad se ponašam kao da je živa, pa je s vremena na vreme prebacim na stomak, jer mislim da će je leđa boleti.

Upotpunila je veliku prazninu u mom životu. To je najveći trofej koji sam dobila – otvorila je dušu Lepa Lukić.Pre godinu dana Lepa Lukić preživela je incident, kada su joj usred noći, dok je spavala, u stan u Žarkovu ušli lopovi i opljačkali je. Uzeli su joj dokumenta, kartice, novac, ali najdražu stvar joj nisu dirali.

– Milica je ostala tu. Neće niko Milicu. Bilo bi mi jako žao da su mi to uzeli – izjavila je pevačica tada u “Exkluzivu

PROROČANSTVO ĐINĐIĆA ODJEKUJE SRBIJOM: Zoran predvideo kada će Albanci i Srbi živeti ZAJEDNO u miru na Kosovu (INFO)

Lepa Lukić učestvovala je u nekoliko rijalitija, a trenutno je u “Parovima”. Dok je jedni podržavaju, drugi osuđuju ovaj njen postupak govoreći da joj to nije trebalo. Kako je i sama rekla, u rijaliti je otišla da bi pokazala da je žena iz naroda.

– Htela sam sebe da preispitam da li u ovim godinama mogu da trpim da mi neko naređuje, da ne spavam preko dana. Jer ceo život radim ono što hoću. Svi su mislili da Lepa samo peva, a ja sam dete sa sela koje nikada nije zaboravilo da radi sve kućne poslove – izjavila je Lepa, koja je osim “Parova” učestvovala i u “Velikom bratu” i na “Farmi”.

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)