PIKSI DALEKO OD KLUPE SRBIJE: Šta se desilo na sastanku Stojkovića i Kokeze?

Srbija

Foto: Printscreen/Instagram/FudbalskisavezSrbije

Dragan Stojković Piksi je prvi pik Fudbalskog saveza Srbije za novog selektora, ali po svemu sudeći šanse za to su veoma male. Iako je legendarni fudbaler dobio dozvolu svog kluba Gvangžu R&F da pregovara sa čelnicima FSS-a o preuzimanju klupe Orlova, realnost je potpuno drugačija

Piksi je pre nekoliko dana, pred dolazak Srbije u Kinu potpisao i novi ugovor sa svojim aktuelnim klubom, po kojem će godišnje zarađivati neverovatnih 14 miliona dolara po sezoni! Ugovor je na snazi do 2021. godine, pa Stojković, koji je zvanično proglašen za najboljeg trenera u Kini, treba da zaradi 56 miliona dolara (48.25 miliona evra).

[adsenseyu5]

Kako prenosi Žurnal, sastanak Piksija sa Slavišom Kokezom i Goranom Bunjevčevićem bio je samo protokolarne prirode. Protekao je u prijateljskom razgovoru, ali je čelnicima FSS-a bilo jasno nakon njega da treba da traže novo rešenje.

Problem je što je Gvangžu udaljen od Beograda 8.248 kilometara, a takođe nema ni direktnu avionsku liniju, što bi obavljanje dva posla činilo nezamislivim.

ČOLA SE NIJE UVEK ZVAO ČOLA: Sigurno niste znali UMETNIČKO IME našeg pevača, davne 1974. godine (VIDEO)

Zato će predsednik FSS-a Slaviša Kokeza po povratku sa azijske turneje objaviti ime novog selektora, nakon razgovora sa svim kandidatima.

Ukoliko ne dođe do nekog veleobrta, to sasvim sigurno neće biti 1. pik, Dragan Stojković Piksi.

„IGRALI SMO SE RIJALITIJA“: Učenici koji su zlostavljali drugaricu imaju PORAŽAVAJUĆE opravdanje

Fudbaleri Srbije od 12.30 igraju utakmicu protiv Kine, dok će četiri dana kasnije odigrati duel protiv Južne Koreje.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]