Pevač Halid Muslimović se prvi put oglasio nakon prebijanja ljubavnice! “BILA JE PIJANA I AGRESIVNA, A ONDA JE…” (FOTO)

pevač

Foto: printscreen/instagram

Popularni pevač Halid Muslimović (58) našao se u centru skandala kada ga je izvesna Sonja Bašić poreklom iz Bosne i Hercegovine, a sa prebivalištem u Australiji optužila za navodnu novčanu prevaru u iznosu od 400.000 dolara.

Kada su se sreli, kako tvrdi Sonja, pevač ju je izbacio iz automobila, a potom pretukao.Halid je rekao da ju je upoznao davno, dok je kao njegov fan dolazila na koncerte.

– Ja je znam 20 godina. Znam je sa koncerata, ona je moj fan. Imam fotografiju koju je meni ona jednom poslala, kada smo se upoznali – rekao je Muslimović.

– Ne mogu puno da pričam zato što je u toku sud i neke stvari moram zadržati dok se to ne završi. Sada mogu da kažem da je to laž, manipulacija, ucena, na kraju krajeva treba da se uporede, u poslednjih godinu dana, tekstovi i njene izjave, sve će vam se reći. Ništa se ne poklapa! – objašnjava on.

sara

Halid Muslimović, Sara, Foto: Printscreen/Alo.rs

Pevač negira da mu je Sonja poslala 400.000 dolara, ali ne krije da su poslovno sarađivali jedan period.

– Znate li vi koliko je to novca? To je hrpa novca, to je blefiranje iz nekih njoj poznatih razloga, dole u Australiji, pa se vadi na to. To je laž i manipulacija! Jeste da nije baš lepo, ali šta ću – objašnjava pevač.

– Mi smo pravili neki biznis, ona je meni radila neke koncerte, ja sam odrađivao… Ona meni nekada pošalje moj novac… uglavnom smo pravili balans. Međutim, tu nije u pitanju novac, već nešto sasvim drugo. Ima tu malo i ucene i svega – priča Halid.

Podsetimo, Sonja je u svojoj ispovesti otkrila da je došla u Bosnu da se suoči sa pevačem, a da ju on tada navodno izbacio iz kola i pretukao.

– Ona prvo nije došla da se suoči sa mnom. Ona je žena koja je pokušala neki biznis u Bosni, tada je bila pijana, popila je litar i po čivasa, postoje svedoci. Žena je bila agresivna i pijana, tako da ja sa tim ništa nemam. Bio sam dobronameran da joj pomognem u njenom biznisu, da je tu noć odvezem tamo gde je stanovala.

RADIŠI TRAJKOVIĆU ĐANIJU OTKAZALE NOGE! Pevač danima prikovan za krevet, od bolova mu suze same idu! Ne jede i ne spava! (INFO)

Ali, ona je tražila više, što se nije uklapalo ni u moju etiku, ni u moj život – objašnjava pevač.

– Ona da je pametna ne bi istrčavala, ona sam sebi pravi problem sada sa Australijiom.Ona spominje velike pare, moraće da odgovara u Australiji, jer ako ga je dala – kako ga je dala? Odakle joj i da li je platila porez? Ona samu sebe svojim tračem uvaljuje – zaključio je Halid.

     

(Dnevne.rs /Alo.rs / Izvor: Telegraf/J.I.)