PAZITE ŠTA ‘KAČITE’: Objavio fotografiju roleksa koji je dobio na poklon, a onda mu se život pretvorio u pakao!

ekran
Goran Ražnatović kaže da mu je fotografija roleksa koji je dobio na poklon, a koju je objavio na društvenoj mreži, napravila haos u životu jer su mu se navrzla dvojica ucenjivača.

Nišlija Marko Ražnatović je jednom bezazlenom objavom na društvenoj mreži sebi napravio ogroman problem. Naime, on je prošle godine na svom profilu objavio fotografiju roleks sata koji je dobio na poklon iz Austrije i tim potezom navukao na vrat dvojicu ucenjivača kojima je dosad morao da da 750 evra.

On je pravu torturu preživljavao od juna prošle godine do skoro, a skupoceni poklon je sačuvao tako što ga je stavio u sef banke.

On kaže da su mu S. S. (23) i S. K. (20) iz Niša oduzeli robu u vrednosti od oko 500 evra i tri puta ga brutalno prebili. Ovi mladići su nedavno privedeni zbog iznuđivanja, ali im nije određen pritvor već mera zabrane prilaska Ražnatoviću.

[adsenseyu5]

Ražnatović je uplašen za svoj život jer su mu zapretili da će ga zaklati. On je nakon pritvaranja i oslobađanja osumnjičenih za iznudu u žardinjeri ispred ulaza u zgradu u kojoj živi pronašao mesarski nož.

– S. S. je sa mnom lane kontaktirao preko društvene mreže nudeći mi neku markiranu robu da mi proda. Nažalost, pozvao sam ga u svoj stan da vidim o kakvoj se robi radi. Odmah sam uvideo da roba koju je doneo nije kvalitetna. Ipak, iz kurtoazije sam kupio jednu jaknu za 30 evra – priča Ražnatović.

Od tada je S. S. počeo stalno da dolazi kod Ražnatovića i tada je počelo iznuđivanje. Kako tvrdi, prvo je morao da im da 50 evra pod pretnjom, a iz stana su počele da mu nestaju stvari.

Prošlog oktobra sačekali su ga ispred zgrade, uzeli mu sportsku garderobu i naredili mu da im spremi 50 evra. Nakon toga su ga presreli u Skopljanskoj ulici i tražili mu evre, tukli ga i skinuli mu jaknu i patike, pišu “Novosti”.

– Posle toga sam se sklonio izvan Niša, a po povratku S. S. i S. K. pozvali su me da izađem ispred zgrade i saopštili da više neće niko da me dira ako im dam 300 evra, što sam i uradio sutradan. Mađutim, na Veliki petak me je u gradu video jedan od njih, pitao me zašto se krijem i opet zatražio da mu dam 50 evra. Uzeo mi je oko 1.400 dinara i naredio da mu spremim evre. Na Uskrs su došli ispred zgrade, tražili novac, a na svako moje “nemam” povećavali su iznos koji je narastao do 500 evra.

Marko je odmah zatim pronađen onesvešćen od batina u parku preko puta zgrade i tada je odlučio da ih prijavi policiji. U pripremljenoj kriminalističkoj klopci S. S. je uhvaćen sa 150 obeleženih evra, koje mu je prethodno predao.

– Sad su na slobodi i bojim se da su spremni da ispune svoje pretnje i da me ubiju – kaže Ražnatović.

[adsenseyu1]

(novosti)