PANDORINA KUTIJA JE OTVORENA: Ponovo će se naći na IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Darka Lazića tek čeka PAKAO ako ne uradi ovo!

nesreća

Foto: Telegraf.rs, Printscreen/instagram/darkolazicofficial

Astrolog Milan Kamponeski pogledao je natalnu kartu pevača Darka Lazića, koji se od teških telesnih povreda zadobijenim u stravičnoj saobraćajnoj nesreći nadomak rodnog mesta i danas oporavlja u KBC Zemun.

Kako navodi, zbog lošeg odnosa Saturna i Marsa u natalnom horoskopu, Darka Lazića tek čekaju problemi. Saobraćajna nesreća koju je jedva preživeo pre dve nedelje je otvorila Pandorinu kutiju koja neće biti zatvorena sve dok tranzitni Saturn na nebu ne napusti taj aspekt iz njegovog natala, a to će se dogoditi sve do druge polovine decembra 2021. godine.

Darka ne samo da uskoro čeka razvod od prve žene, već će sledeće tri godine trajati i sudski proces zbog ove nesreće, koji će za njega biti sve samo ne lak.

Ishod će verovatno biti ublažen činjenicom da mu je tranzitni Saturn visoko u karti pa će verovatno pevač proći samo sa uslovnom kaznom.

“UBIĆU SE AKO MI NE DATE DROGU” Pevač URLAO NA INTEZIVNOJ u KBC Zemun, hitno reagovali čuvari!

Takođe, krajem te 2021. godine će Pluton praviti egzaktan aspekt na njegov Merkur, pa će se pevač ponovo naći na ivici života i smrti ako nešto drastično ne promeni u svojim navikama. Iako nije isključeno da će mu karijera tokom čitavog perioda ići dobro, on će tom trenutku imati izuzetno ozbiljne finansijske probleme, a verovatno i zdravstvene probleme.

Poznati folker ima konjukciju Marsa i Merkura u Vagi u 6. polju, pa su njegove loše navike veliki teret i koče uspeh u karijeri koji bi mu doneo natalni Saturn na vrhu neba u svom sedištu (Vodoliji). Sve dok Lazić ne promeni način života, a novac koji zarađuje ne usmeri u neke uslužne delatnosti (i tako aktivira dobru Merkurovu recepciju Venere i Jupitera koji su inače u padu u Devici), najbolje otvaranjem nekog mesta za zabavu poput diskoteke ili noćnog kluba, njegov život će neprestano biti ugrožen.

Darku će se povratkom planete Uran u znak Bika u proleće sledeće godine pružiti prilika da promeni svoj život iz korena i da na neko vreme napusti Srbiju i ode da živi i oporavlja se negde u Dalmaciji, Španiji ili čak Australiji, a da li će je iskoristiti je samo na njemu.

JEZIV SNIMAK ISKLIZNUĆA TRAMVAJA NA UGLU RESAVSKE I KRUNSKE ULICE: Vidi se cela TRAGEDIJA (VIDEO)

Inače, zanimljivo je da se Darkov natalni Mesec nalazi na samom kraju znaka Strelca u tački koja se astrološki zove Centar Univerzuma iliti “Usta Šive” mesto gde je astronomski potvrđeno da se sada nalazi velika Crna Rupa koja milijardama godina “guta” našu Galaksiju.

pevač

Foto: Printscreen/Instagram

Taj aspekt daje ljude sa mnogo talenata, obično poznate muzičare i zvezde, ali sa tragičnim životnim sudbinama, poput Fredija Merkjurija ili Milana Mladenovića, pevača i frontmena grupe EKV, piše Astro Dulniker. Lek za to je odlazak na neko vreme da se uči znanje i veština koja je veća i značajnija od običnog dnevnog života, na primer u neki manastir ili čak na Tibet i zatim povratak u karijeru koja će tek nakon toga zablistati.

Prilika za tako nešto Darku se otvara tek za 10 godina, 2028.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Astro Dulniker)