OŽENIO SE PRED CELIM GRADOM: Najbolji vojnik Srbije objasnio zašto to radi baš u uniformi (FOTO)

vojnik

Maja je mesto policijske uniforme ipak odabrala venčanucu Foto: Telegraf

Potporučnik Stefan Marković i njegova supruga Maja zajedno su od oktobra prošle godine. On je lane takođe proglašen za najboljeg vojnika, a tada je od strane resornog ministra Aleksandra Vulina dobio pištolj sa posvetom.

Odlučio je da se venča u uniformi, jer je na nju ponosan i želi da podstakne svoje kolege vojnike da urade isto što i on.

– Uniforma je nešto što treba da se ističe u svakoj prilici, a pogotovo na ovakvim događajima. Ovakvo venčanje je neobično i drugačije, što odgovara našim karakterima, te smo odlučili na taj način da obeležimo stupanje u brak – kaže Stefan i dodaje da je ideja za kolektivno venčanje ipak bila Majina.

POJAVILA SE NA KRALJEVSKOM VENČANJU I OSTAVILA ZVANICE BEZ DAHA:O ovoj HALJINI trenutno se priča više nego o Meganinoj venčanici (FOTO)

Ona se ponosi sto je žena vojnika.

– Ne samo sto nosi časnu uniformu, nego znam da je častan čovek. Jedva čekam da provedem ostatak života s njim – priznaje ona.

svadba

Maja je mesto policijske uniforme ipak odabrala venčanucu Foto: Telegraf

Maja se, doduše, danas nije pojavila u svojoj uniformi – ona je policajka, a na poslu je i upoznala svog od danas supruga. Naime, par se prvi put sreo kada je crnka zaustavila vojnika i legitimisala ga. Otada su nerazdvojni.

(Dnevne.rs/Izvor: I.N. / [email protected], Telegraf.rs)