OVOG PUTA SAM JA ZLI VUK: Majka se osmehuje dok gleda kako gori kuća ubice njene ćerke

majka
Dajena Tompson nije mogla da sakrije osmeh dok je posmatrala kako kuća, u kojoj je njena ćerka ubijena, gori do temelja, piše “Indipendent”. 

Prošlo je više od pet godina otkako je njena sedmogodišnja ćerka Samer ubijena, ali Tompsonova je rekla da je osećaj kad je videla kuću u plamenu bio “katarzičan”.

Samer Tompson se kobnog 19. oktobra 2009, zajedno sa prijateljima, vraćala kući iz škole, blizu Džeksonvila na Floridi. Požurila je ispred njih da pomazi psa koji je stajao ispred kuće u kojoj je boravio Džared Harel sa svojom majkom.

Harel je namamio Samer u kuću, gde ju je silovao i ubio. Policija je kasnije pronašla telo devojčice na deponiji u Džordžiji. Harel, koji sada ima 29 godina, osuđen je na doživotnu robiju. Kuća je zatvorena i banka ju je donirala humanitarnom društvu otvorenom nakon smrti devojčice.

Dajena Tompson je potom donirala kuću vatrogasnom odeljenju Orindž Park, da je koriste za vežbe. Vatrogasci su koristili kuću dva dana. Oni su drugog dana pozvali Dajenu Tompson koja je bacila plamen na kuću, koja je ubrzo izgorela do temelja.

-Vatrogasci su mi dali da spalim njihovu kuću. Ovog puta sam ja bila zli vuk, koji kuca na vrata – rekla je Tompson.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Blic)

1 Comment on "OVOG PUTA SAM JA ZLI VUK: Majka se osmehuje dok gleda kako gori kuća ubice njene ćerke"

  1. добра пичка

Comments are closed.